SRL

Kerro kaverille:

Talli liiton jäseneksi


Suomen Ratsastajainliitto ry:n jäsentallit tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita hevosalan palveluita. Jäsentallit ovat palveluyrityksiä, jotka pohjautuvat vahvaan ammatilliseen osaamiseen, hevosten hyvinvointiin, turvalliseen toimintaan sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun. Ratsastajainliiton jäsentalleilla palveluista vastaa koulutettu ja ensiaputaitoinen henkilökunta. Ratsastuskouluissa opetuksesta vastaa ratsastuksenohjaaja, ratsastuksenopettaja tai ratsastuksenopettajan erikoisammattitukinnon suorittanut opettaja. Liiton tallineuvojat tekevät tallikäynnin jokaiseen liiton jäsentalliin 1-2 vuoden välein.

Jos olet kiinnostunut SRL:n hyväksynnästä, voit tilata ilmaisen starttipaketin sähköpostitse osoitteesta minna.peltonen@ratsastus.fi. Starttipaketti sisältää liiton jäsentallikriteerit, tapaohjeiston, jäsenedut sekä Tukesin turvallisuusohjeet. Hyväksyntää hakevat tallit voivat starttipaketin saatuaan olla yhteydessä suoraan tallitoiminnan kehittäjään/tallineuvojaan (yhteystiedot sivun alareunassa).SRL:n jäsentalli? Mitä se tarkoittaa?

  • Tarvitsetko vakuutusturvan, joka sisältää toiminnan vastuuvakuutuksen sekä vakuutusturvan satunnaisille ratsastajille (kuten leiriläisille, alkeiskurssilaisille ja muille kokeilijoille)?
  • Kaipaatko koulutusta sekä yhteistyötä alan yrittäjien kesken?
  • Suomessa on noin tuhat ratsastuspalveluita tarjoavaa yritystä. Haluatko erottua joukosta?
  • Haluatko saada lisää oppilaita ratsastuskouluusi?Liity SRL:n jäsentalliksi!

SRL:n jäsentalleilla on laadukkuutta, ammattitaitoa, hevosystävällisyyttä ja turvallisuutta voimakkaasti viestivä imago. SRL:n jäsenyys vaatii talleilta korkeatasoista toimintaa, mutta antaa myös paljon vastineeksi. SRL:n jäsentalleilta edellytetään, että niillä on koulutettu henkilökunta, toimintaan soveltuvat hevoset ja puitteet sekä kaikki ratsastajat vakuutettuina.


Tallien jäsenmaksu vuonna 2018
Jäsentalli (kaikki luokitukset hevosmäärästä riippumatta) 250 €. Tallien jäsenedut on esitelty täällä.Tallitoiminnan kehittäjä:
Minna Peltonen, minna.peltonen@ratsastus.fi, puh. 09 2294 5248 ja 0400 231 662Tallineuvojat
(ostopalveluna)

Rosali Kivitie, tallineuvoja, Forssa
rosali.kivitie@ratsastus.fi, 0400 386 647

Tero Kortelainen, tallineuvoja, Liperi
tero.kortelainen@ratsastus.fi, 040 741 4978

Antti Heikkilä, tallineuvoja, Joensuu
antti.heikkila@ratsastus.fi, 040 5294 975Tallikriteerit

SRL jäsentallikriteerit

Linkki Tukesin turvallisuusohjeisiin


Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli -ohjeistus toimivaan tallitoimintaan