SRL

Kerro kaverille:

Talli liiton jäseneksi


Suomen Ratsastajainliitto ry:n jäsentallit on jaettu viiteen luokitukseen: ratsastuskoulut, harrastetallit, yksityistallit, vaellustallit sekä hevosavusteiset palvelut. Ratsastajainliiton jäsentalleilla ratsastuksen opetuksesta vastaa koulutettu ja ensiaputaitoinen henkilökunta. Ratsastuskouluissa opetuksesta vastaa ratsastuksenohjaaja tai ratsastuksenopettaja, harrastetalleissa harrasteohjaaja. Yksityistallit tarjoavat täysihoitopaikkoja. Liiton tallineuvojat tekevät tallikäynnin jokaiseen liiton jäsentalliin 1-2 vuoden välein.

Jos olet kiinnostunut SRL:n hyväksynnästä, voit tilata ilmaisen starttipaketin sähköpostitse osoitteesta minna.peltonen@ratsastus.fi. Starttipaketti sisältää liiton jäsentallikriteerit, tapaohjeiston, jäsenedut sekä Tukesin turvallisuusohjeet. Hyväksyntää hakevat tallit voivat starttipaketin saatuaan olla yhteydessä suoraan tallitoiminnan kehittäjään/tallineuvojaan (yhteystiedot sivun alareunassa).SRL:n jäsentalli? Mitä se tarkoittaa?

  • Tarvitsetko vakuutusturvan, joka sisältää toiminnan vastuuvakuutuksen sekä vakuutusturvan satunnaisille ratsastajille (kuten leiriläisille, alkeiskurssilaisille ja muille kokeilijoille)?
  • Kaipaatko koulutusta sekä yhteistyötä alan yrittäjien kesken?
  • Suomessa on noin tuhat ratsastuspalveluita tarjoavaa yritystä. Haluatko erottua joukosta?
  • Haluatko saada lisää oppilaita ratsastuskouluusi?Liity SRL:n jäsentalliksi!

SRL:n jäsentalleilla on laadukkuutta, ammattitaitoa, hevosystävällisyyttä ja turvallisuutta voimakkaasti viestivä imago. SRL:n jäsenyys vaatii talleilta korkeatasoista toimintaa, mutta antaa myös paljon vastineeksi. SRL:n jäsentalleilta edellytetään, että niillä on koulutettu henkilökunta, toimintaan soveltuvat hevoset ja puitteet sekä kaikki ratsastajat vakuutettuina.


Tallien jäsenmaksu vuonna 2017
Jäsentalli (kaikki luokitukset hevosmäärästä riippumatta) 250 €. Tallien jäsenedut on esitelty täällä.Tallitoiminnan kehittäjä:
Minna Peltonen, minna.peltonen@ratsastus.fi, puh. 09 2294 5248 ja 0400 231 662Tallineuvojat
(ostopalveluna)

Rosali Kivitie, tallineuvoja, Forssa
rosali.kivitie@ratsastus.fi, 0400 386 647

Tero Kortelainen, tallineuvoja, Liperi
tero.kortelainen@ratsastus.fi, 040 741 4978

Antti Heikkilä, tallineuvoja, Joensuu
antti.heikkila@ratsastus.fi, 040 5294 975Tallikriteerit

Hyväksytyn ratsastuskoulun kriteerit

Hyväksytyn harrastetallin kriteerit

Hyväksytyn yksityistallin kriteerit

Hyväksytyn vaellustallin kriteerit

Hevosavusteiset palvelut


Linkki Tukesin turvallisuusohjeisiin

Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli - ohjeistus toimivaan tallitoimintaan