SRL

Kerro kaverille:

Toiminnan vastuuvakuutus: SRL ry:n jäsentallit


SRL on ottanut jäsentallien (ratsastuskoulut, harrastetallit, yksityistallit, vaellustallit sekä hevosavusteiset palvelut) toimintaa kattavan toiminnan vastuuvakuutuksen.

1. Vakuutuksen tarkoitus
Vakuutuksen tarkoituksena on kattaa vakuutusehtojen ja tämän sopimuksen mukaisesti vakuutetun toiselle aiheuttamia henkilö- ja esinevahinkoja, kun vakuutettu on korvausvastuussa voimassa olevan oikeuden mukaan.

2. Vakuutetut
Vakuutettuja ovat SRL:n jäseninä olevat tallit. Vakuutus on voimassa Suomessa.

3. Vakuutuksen korvauspiiri
Vakuutus kattaa vakuutusehtojen ja tämän sopimuksen mukaisesti SRL:n jäsenenä olevan tallin vastuun vahingosta, kun talli on vahingosta vastuussa voimassa olevan oikeuden mukaan.

4. Omavastuu
Kussakin vakuutustapahtumassa on vakuutetun omavastuu 1000 euroa.

5. Vakuutusmäärä
LähiTapiolan maksaman vakuutuskorvauksen enimmäismäärä on 1000.000 euroa. Yhdessä korvattavassa vahingossa sekä yhdelle vakuutuskaudelle kohdistuneissa useissa eri vahingoissa korvataan yhteensä enintään tämä vakuutusmäärä.

6. Vakuutusehdot
Vakuutuksen piiriin kuuluvat edellä mainittujen vakuutettujen vakinaiset ratsastuksenopettajat, heidän ammattitaitoiset sijaisensa, vierailevat ratsastusvalmentajat sekä työharjoittelijat toimiessaan vakuutetun lukuun sekä vakuutetun työnjohdon ja valvonnan alla.