SRL

Kaipaatteko vinkkejä ja materiaaleja seuratoimintaan? Lisätietoa täältä.

Sähköiset seuratiedotteet ovat luettavissa täällä.

Lisätietoja seurakehittämisestä täältä

Kerro kaverille:


Seuratoimijoille


Ratsastajainliiton seurapalvelutiimi vastaa liiton jäsen- ja seurapalveluista. Seurapalvelutiimi laatii seuratoiminnan vuosittaiset toimintasuunnitelmat ja materiaalit sekä toimii seuratoimijoiden kouluttajina ja yhteyshenkilöinä. Ratsastajainliitolla on lisäksi kymmenen koulutettua seurakehittäjää. Lisätietoa liiton tarjoamasta seurakehittämisestä löytyy täältä.


Ratsastuksen seuraopas

Ratsastajainliiton seurapalvelutiimi on laatinut seuratoimijoiden avuksi info-oppaan, joka sisältää perustietoa seuratoiminnasta sekä SRL:n tarjoamista palveluista. Seuraoppaan tarkoituksena on palvella seuratoimijoita, antaa vinkkejä seuran taloudenhoitoon, toimihenkilöiden työtehtäviin, viestintään ja jäsenhankintaan. Seuraopas sisältää myös seuratoiminnan vuosikellon, josta ilmenee liiton vuosittaiset tapahtumat ja kokoukset.

Ratsastuksen seuraoppaita voi tilata veloituksetta osoitteesta sari.siltala@ratsastus.fi.


Seuratoiminnan HelpDesk

Urheiluseuratoiminnassa voi tulla joskus vastaan kysymyksiä, joita itse ei osaa ratkaista tai joiden ratkaisemisessa haluaa tukea ulkopuoliselta asiantuntijalta.Näissä tapauksissa voit täyttää alla olevan Seuratoiminnan HelpDesk -yhteydenottopyyntölomakkeen, jonka jälkeen Suomen Olympiakomitean seuratiimistä ollaan sinuun yhteydessä.

Lisätietoja