SRL

Kerro kaverille:
02.06.2017

Hae nyt SRL:n I-tason tai II- tason valmentajakoulutukseen

Hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus järjestää Suomen Ratsastajainliiton valmentajakoulutukset Hevosopistolla. SRL:n koulutukset ovat valmentajakoulutuksia, joista voit saada SRL valmentajaoikeudet. Aloita nyt oma polkusi kohti ammattivalmentajaa osallistumalla I-tason koulutukseen tai kehitä jo olemassa olevaa osaamistasi lajivalmentajan tasolle II-tason koulutuksessa. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä heti, koska koulutuspaikat täyttyvät yleensä nopeasti.

Seuraava I-tason koulutus käynnistyy 31.10.2017 ja ilmoittautuminen päättyy 15.9.2017.
Lue lisää I-tason koulutuksen lähijaksojen päivämääristä, vaatimuksista, sisällöistä, yms. ja ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Seuraava II- tason koulutus käynnistyy 15.8.2017 ja ilmoittautuminen päättyy 20.7.2017.
II-tason koulutukseen voivat hakeutua SRL I-tason valmentajakoulutuksen suorittaneet, ratsastuksenopettajat (AT), ratsastuksen opettajan ammattitutkintoa suorittavat sekä henkilöt, joiden oma taitotaso on vähintään vaativa B kouluratsastuksessa ja/ tai 130 tasolla esteratsastuksessa/vaativalla tasolla kenttäkilpailussa tai vastaava taitotaso muissa lajeissa ja näyttöä vähintään kansallisen tason valmennustehtävistä.
Lue lisää II-tason koulutuksesta ja ilmoittaudu tästä.