SRL

Kerro kaverille:
29.03.2014

Immi Lätti antaa neuvontaa ratsastuskenttien pohjiin liittyen

Suomen Ratsastajainliitto edelleen vahvasti ratsastuskilpailujen olosuhteisiin, kuten mm. kenttien pohjiin. Syksyllä 2011 valmistui Ratsastuspohjaopas ratsastuskenttien rakentamiseen ja huoltamiseen LINKKI, minkä ohella tarjotaan ilmaista puhelinneuvontaa Ratsastajainliiton jäsenseuroille ja -talleille.

Neuvonnasta vastaa ratsastuskenttien pohjien rakennuskonsultti Ismo ”Immi” Lätti.

Lätti on myös Ratsastajainliiton Tähtikilpailujen pohjaekspertti, ja hän neuvottelee puhelimitse kenttien kunnosta GP-estesarjan kisajärjestäjien kanssa ja käy tarvittaessa myös paikan päällä ja ohjeistaa kunnostustoimet.

Lätti on ollut mukana kunnostamassa ja rakentamassa useita merkittäviä kisa-areenoita.Lätti oli myös Laakson kenttätoimikunnassa, kun pohja uusittiin.

- Useimmiten sekä verryttelyalueen että kisa-areenan pohja vaatii huoltotoimenpiteitä. Katson mitä välineistöä tarvitaan, kuten lanat, jyrät ja kastelusysteemit. Pohjan laatuun voidaan vaikuttaa myös muokkaamalla, lisäämällä tai poistamalla materiaalia. Suunnittelen lisäksi miten kannattaa varautua eri sääolosuhteisiin ja kuinka niissä tapauskohtaisesti toimitaan, Lätti kertoo.

Lätti neuvoo liiton jäsenseuroja ja -talleja puhelimessa ilmaiseksi, minkä lisäksi hän tekee konsultointia paikan päällä erillisestä sopimuksesta ja maksusta.

Lisätietoja: Ismo ”Immi” Lätti 0500-639195,
ismoimmi@hotmail.com