SRL

Kerro kaverille:
05.09.2017

SRL:n vaalivaliokunta tiedottaa:
Suomen Ratsastajainliitto ry:n syyskokouksen 26.11.2017 henkilövaaleihin pyydetään jäsenistön ehdotuksiaSuomen Ratsastajainliiton jäsenyhdistyksiltä ja yhteisöjäseniltä pyydetään perusteltuja ehdotuksia hallituksen uusiksi jäseniksi sekä uudeksi puheenjohtajaksi. Ehdotusten tulee sisältää ehdokkaan esittely (CV) ja yhteystiedot sekä selvitys ehdokkaan mahdollisista sidonnaisuuksista ratsastusalan yrityksiin.

Syyskokouksen henkilövaaleissa valitaan liiton hallituksen puheenjohtaja ja kaksi (2) jäsentä erovuoroisten tilalle kolmivuotiskaudelle. Hallituksen erovuoroisia jäseniä ovat Sofia Vikman ja Satu Väihkönen sekä puheenjohtaja Laura Airaksinen.

Satu Väihkönen on ilmoittanut olevansa käytettävissä ensisijaisesti SRL:n hallituksen puheenjohtajaksi. Jos hän ei tule valituksi puheenjohtajaksi, hän on käytettävissä uudelleenvalintaan hallituksen jäseneksi. Sofia Vikman ja Laura Airaksinen eivät ole käytettävissä uudelleenvalintaan.

Hallituksen toiminnasta ei makseta päivärahaa eikä kokouspalkkioita.

Kirjalliset esitykset toimitetaan SRL:n toimistoon 31.10. mennessä. Yhteystiedot: Nina Kaipio, Radiokatu 20, 00240 Helsinki tai nina.kaipio@ratsastus.fi

Ehdotukset julkaistaan saapumisjärjestyksessä Ratsastajainliiton nettisivuilla. Vaalivaliokunta on yhteydessä jokaiseen ehdokkaaseen ennen lausunnon antamista.


SRL:n vaalivaliokunta:

Tapani Peltonen, pj
Venla Väätänen
Janne Lappi

Yhteystiedot: www.ratsastus.fi/srl/organisaatio/vaalivaliokunta

SRL:n syyskokous sunnuntaina 26.11. klo 11 Helsingissä

Suomen Ratsastajainliiton sääntömääräinen syyskokous pidetään Helsingissä (Radiokatu 20, Länsi-Pasila, salit 1 & 3) sunnuntaina 26.11. klo 11.00 alkaen. Valtakirjojen tarkastus aloitetaan klo 10.00.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, muiden muassa toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 sekä pidetään syyskokouksen henkilövaalit.

Syyskokoukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kokouksessa on kahvitarjoilu.