SRL

Kerro kaverille:
20.10.2017

Urheiluakatemiassa olevien ratsastajien lajivalmennustoiminta

Valmennuskeskus käynnistää urheiluakatemioissa ja urheiluoppilaitoksissa oleville ratsastajille lajivalmennustoiminnan. Valmennustoiminta on siis suunnattu ratsastajille, jotka opiskelevat jossain urheiluoppilaitoksessa tai ovat kirjoilla jossain urheiluakatemiassa.

Lajivalmennusjaksojen tarkoituksena on tukea tavoitteellisten ratsastajien valmentautumista ja näin tukea sekä tuoda mahdollisuuksia lisävalmentautumiseen. Urheiluoppilaitoksissa ja urheiluakatemioissa ei ole mahdollisuuksia ratsastajille toteuttaa lajivalmennusta, kuten he toteuttavat tietyille painopistelajeilleen, joten valmennuskeskus tarjoaa tätä valmennusta jatkossa tavoiteellisille.

Ensimmäinen urheiluakatemiavalmennustapahtuma järjestetään viikolla 47. Tiedotamme valmennustapahtumasta tarkemmin heti, kun on tiedossa tästä valmennustoiminnasta kiinnostuneiden määrä. Ensimmäisen tapahtuman aikana sovitaan seuraavat valmennustapahtumat. 2-3 päivän valmennustapahtumat, jotka järjestetään Hevosopistolla, pitävät sisällään lajivalmennusta, valmennukseen liittyvää tietoa, valmentautumisen tukitoimintoja, jne. Valmennustapahtumiin osallistumisista maksetaan omavastuuosuus, joka kattaa valmennuksen, majoitukset sekä ruokailut.

Jos siis opiskelet urheiluoppilaitoksessa tai olet jossakin urheiluakatemiassa kirjoilla ja kiinnostunut urheiluakatemiavalmennustoiminnasta, niin ilmoittaudu tästä.

Eero Simojoki
Projektijohtaja
Hevosurheilun valmennuskeskus
Puh. 040 837 0371
eero.simojoki@hevosopisto.fi