SRL

Kerro kaverille:
10.04.2017

Uusi Nuoret Päättäjät -ryhmä aloitti toimintansa


Uusi Ratsastajainliiton Nuoret Päättäjät -ryhmä aloitti toimintansa tapaamalla toisensa ja toimintansa päättävän ryhmän Tampereen Hevoset-messuilla. Avoimella haulla mukaan pyrki liki kaksikymmentä hyvää, aktiivista ja innokasta hakijaa, joista mukaan valikoitui kolme uutta nuorta. Ryhmässä jatkavat aiemmassa ryhmässä toimineet Anu Kämäräinen ja Heidi Pakarinen, jotka toimivat myös ryhmänohjaajien roolissa. Uudet jäsenet ovat Milla Kuisma, Lilli Merinen ja Maria Salomaa. Sanna Sassi jatkaa Ratsastajainliiton toimiston edustajana ryhmässä.

Nuoret Päättäjät -ryhmä on aktiivisesti mukana koko liiton toiminnassa ja jokainen ryhmän jäsen saa mahdollisuuden päästä edustamaan nuorta ääntä myös liiton työryhmiin: Reilu Peli, Talent, hyvinvointityöryhmä, seurakehittäminen, viestintä, seura- ja tallipalveluiden alue- ja johtoryhmät sekä Mahdollisuuksien hevonen -nuorisotyön vastuuryhmä. Ryhmä osallistuu myös aktiivisesti liiton järjestämiin tapahtumiin ja tuo nuorten ääntä kuuluviin Nuorten Äänellä 2020 -strategian mukaisesti ja viestii aktiivisesti liiton eri sosiaalisen median kanavissa sekä Nuoret Päättäjät -blogissaan.

Liiton aikaisemmassa ryhmässä toimivat Eveliina Toivonen, Emmi Korpiola, Teija Ryhtä, Mari Salminen, Anu Kämäräinen ja Heidi Pakarinen. Liiton toimistolta ryhmän tukena ovat toimineet Nina Kaipio ja Sanna Sassi. Ryhmän toiminta käynnistyi vuonna 2014 ja se laati ansiokkaan Nuorten Äänellä 2020 -strategian, jota ryhmä on aktiivisesti ja johdonmukaisesti jalkauttanut ratsastuksen pariin, liiton, sen alueiden sekä jäsenseurojen toimintaan. Nyt aloittava ryhmä jatkaa hyvin alkanutta työtä. Yhtenä seuraavista askelista on yhteinen tapaaminen alueiden nuorisovastaavien ja puheenjohtajien kanssa. Nuorten Päättäjien ryhmä on myös aktiivisessa roolissa Hevoset Kaivarissa -tapahtuman järjestelyissä ja toteutuksessa.

Ratsastajainliitto kiittää lämpimästi Nuoria Päättäjiä toiminnasta ja toivottaa uudet ryhmän jäsenet tervetulleeksi mukaan.