SRL

Kerro kaverille:
14.08.2017

Tiedote Hevosopisto

17.-20.8. Nuorten hevosten Festivaalit Ypäjällä

Kasvatuksen sekä ratsuhevosten koulutuksen tuloksia päästään ihailemaan jälleen Ypäjällä Nuorten hevosten Festivaaleilla. Yhteistyössä FWB-yhdistyksen kanssa järjestettävässä tapahtumassa ratkaistaan ikäkausisarjojen lisäksi arvostetun kasvattajakilpailun, Breeders' Prizen voitto.

Koulu- ja esteratsastuksen tähtihetkiä ovat 6-vuotiaiden hevosten Breeders’ Prize ja FWB-yhdistyksen 5-vuotisderbyt. Tapahtumassa ratsastetaan myös 5 - 7 -vuotiaiden Racing-sarjojen finaalit. Nuorten hevosten Festivaalissa on mukana myös Ponibreeders 5 - 6 -vuotiaille poneille. Kenttäratsastuksessa 4 - 7 -vuotiaat hyppäävät Avant Trophy -sarjakilpailun finaalissa. Lisäksi tapahtumassa on kaikille avoimia koulu- ja esteluokkia.

Nuorten hevosten luokkien ohella tapahtumassa ratsastetaan kouluratsastuksessa Evidensia Future Cupin osakilpailussa. Osakilpailu on kolmeosainen ja voitto ratkeaa sunnuntaina ratsastettavassa vapaaohjelmassa. Myöhemmin syksyllä ratsastettavan finaaliin pääsee kustakin ikäryhmästä kolme eniten sarjakilpailupisteitä kerännyttä ratsukkoa. Kilpailut alkavat torstaina klo 9.00.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Ohjelma ja alustava aikataulu: www.hevosopisto.fi/nhf

Kilpailukutsut Kipassa: Este: LINKKI / Koulu: LINKKI / Kenttä: LINKKI