SRL

Kerro kaverille:
06.05.2017

Antonia Hartwall ja Bewitched vauhdissa. Kuva: SRL / Heidi Lammi.

Antonia Hartwall nappasi voiton LähiTapiola Future Challengessa

Sipoolainen Antonia Hartwall voitti Bewitched-ratsullaan alle 25-vuotiaiden ratsastajien GP-sarjan ensimmäisen osakilpailun Järvenpään Ratsastuskeskus Ainossa lauantaina. Hän oli ainoa, joka selvitti molemmat kierrokset virhepisteittä.

Nollatulokset olivat lauantaina harvassa, sillä ensimmäisellä kierroksella Hartwallin lisäksi nollatuloksen teki ainoastaan Teresita Bremer ratsulla Zsa-Zsa. Toisella kierroksella tämä ratsukko pudotti yhden puomin ja jäi näin toiselle sijalle. Kolmanneksi ratsasti Susanna Granroth orilla Leopoldo.

Hartwall on omistanut Bewitched-hevosensa kolme vuotta ja tehnyt sen kanssa hyviä tuloksia myös kansainvälisten kilpailujen ranking-luokissa. Bewitched on Antonian mukaan rohkea, vähän turhankin rohkea, ja hyppää aina mielellään.

- Tämä oli tämän vuoden paras tulos, hän kiitteli, mutta piti ratoja vaikeina.

- Esteet eivät olleet kauhean suuria, mutta etäisyyksissä oli paljon mietittävää. Itse useimmiten lisäsin esteväleihin yhden askeleen, kun muut pikemminkin jättivät niitä pois.

Hartwall pysyy koko kilpailukauden Suomessa, joten hän on LähiTapiola Future Challengessa kova voittajasuosikki. Huomenna hän kilpailee toisella hevosellaan isommassa LähiTapiola Grand Prix -osakilpailussa.

Toiseksi tullut Teresita Bremer oli myös tyytyväinen päivään.

- Toisella kierroksella minulle tuli pari ratsastusvirhettä ja laitoin hevosen huonoihin tilanteisiin, mutta se hyppäsi todella hyvin. Tulos oli parempi kuin mitä olisin voinut koskaan odottaa.

Susanna Granrothilla oli allaan Leopoldo, joka on hänelle vielä uusi tuttavuus ja melkoisen kuuma.

- Hevonen on hyvin varovainen eikä se ole aiemmin hypännyt kanssani näin isoa luokkaa, joten pitää olla tyytyväinen. Ensimmäinen kierros oli aika tekninen näin alkukauteen.

Granroth osallistuu huomenna ykköshevosillaan Anatevka ja Baccara mukana LähiTapiola Grand Prix -osakilpailuun. Hän otti viime vuonna niillä kaksoisvoiton Järvenpään kentällä.

Huomenna Järvenpäässä ratsastetaan LähiTapiola Grand Prix klo 12.30. Toinen kierros alkaa klo 14.30. Kilpailussa on kaksi kierrosta, joiden estekorkeudet ovat 140 ja 145 m. Mukaan on ilmoittautunut 36 ratsukkoa.

Tulokset, LähiTapiola Future Challenge 6.5.2017

135+140cm, arv. A.2.0 + A.2.0., (28 lähti – 7 sijoittui):

1) Antonia Hartwall, Eriksnäsin Ratsastajat - Eriks – Bewitched (0)-(0)/66.92-0, 2) Teresita Bremer, Hattel Riders ry – Zsa-Zsa (0)-(4)/61.48-4, 3) Susanna Granroth, Hattel Riders ry – Leopoldo (4)-(4)/54.09-8, 4) Julia Engblom, Ratsastusseura Merata ry – Donadoni (4)-(4)/59.51-8, 5) Henna Kaaro, Etelä-Kymen Urheiluratsastajat – Doctro (4)-(8)/57.31-12, 6) Krista Tamminen, Ratsastusseura Aino ry – Axel V (4)-(8)/61.88-12, 7) Viivi Monto, Hattel Riders ry – Energy MH (4)-(8)/67.17-12.

Täydet tulokset: http://online.equipe.com/fi/class_sections/242292

SRL nettitv
Livelähetykset: http://haven.fi/live/
- koko kilpailun ajan

Televisioinnit:

Livelähetys netissä: http://www.haven.fi/live/
Jälkitallenteena GP-sarjan osakilpailut:https://www.youtube.com/user/ratsastajainliitto
- Tuotanto Haven, Antti Porkka, antti.haven@gmail.com

Esteratsastuksen LähiTapiola Grand Prix, LähiTapiola Future Challenge ja Volkswagen Amarok Leading Rider
5.-7.5. Tuusulan Derby, Järvenpää, Ratsastuskeskus Aino / www.tuusulanratsastajat.fi ja www.ratsastuskeskusaino.fi
25.-28.5. Lahti, Korpikylä / https://korpikylanratsastajat.sporttisaitti.com/
9.-11.6. Finnderby, Ypäjä / www.hevosopisto.fi
29.6.-2.7. Salo Horse Show / www.salohorseshow.net
26.-30.7. SeaHorse Week, Hanko / https://www.hunr.org/seahorse-week/
12.-13.8. GP Finaali, Helsinki, Laakson Ratsastusstadion / www.ratsastus.fi

Teresita Bremer ja Zsa-Zsa ottivat hienon kakkostilan Järvenpäässä. Kuva: SRL / Heidi Lammi.