SRL

Kerro kaverille:
04.09.2017

Tiedote: Helsinki International Horse Show


Peder Fredricson - H&M All In, EM Goteborg 2017, kuva SRL Hanna Heinonen.

EM-voittaja ja olympiamitalisti Peder Fredricson Helsinki Horse Show'hun

Ruotalainen esteratsastaja Peder Fredricson on vahvistanut, että hän kilpailee lokakuussa Helsinki International Horse Show'ssa. Horse Show'n järjestäjä kävi hänen kanssaan neuvotteluja jo talvella, mutta silloin hän halusi päättää asiasta vasta EM-kilpailujen jälkeen. Nyt hän sen teki - tuoreena Euroopan mestarina.

Fredricson kilpailee Horse Show'n esteillä, mutta pitää sen lisäksi sunnuntaina 22.10. muutamalle ratsastajalle miniklinikan ja ottaa Ruotsista tätä varten mukaansa lahjakkaan oppilaansa, Stephanie Holménin. Holmén voitti sunnuntaina Puolassa kolmen tähden Grand Prix-luokan ja hänellä on useita kolmen ja neljän tähden GP-sijoituksia tältä kaudelta.

Peder Fredricson on kansainvälisen esteratsastuksen kuumin nimi juuri nyt ja tarjoaa nautinnollisia hetkiä yleisölle.

Ruotsin SVT Play -palvelusta on katsottavissa Ryttareliten -sarja, jossa seurataan Fredricsonin perheen elämää. SVT:ltä lötyyy myös Fredricsonin voitokkaasta H&M All in -hevosesta kertova dokumentti.


Helsinki International Horse Show järjestetään 32. kerran.

18.-22.10. Helsingin Jäähallissa kilpaillaan huipputasolla sekä esteratsastuksessa että kouluratsastuksessa viiden päivän ajan. Tapahtuman kruunaavat viihdeohjelma ja valtava expo.