SRL

Kerro kaverille:
13.04.2017

Brittiläinen Emile Faurie jatkaa suomalaisten kouluratsukoiden valmentamista, vaikka hänellä ei olekaan jatkossa maajoukkuevalmentajan nimikettä. Top Dressage Finlandissa hän on tehnyt hedelmällistä yhteistyötä Janne Berghin (vasemmalla) kanssa. Kuva: Hanna-Maija Lahtinen.

Emile Faurie jättää maajoukkuevalmentajan tehtävät

Kouluratsastuksen maajoukkuevalmentaja Emile Faurie jättää Suomen maajoukkuevalmentajan tehtävän välittömästi muiden tehtäviensä aiheuttamien sitoumuksien takia. Hän on toiminut maajoukkuevalmentajana vuodesta 2013 alkaen. Maajoukkuevalmentajasopimus puretaan hyvässä yhteishengessä liiton kanssa.

Valmennusyhteistyö suomalaisten kouluratsastajien kanssa kuitenkin jatkuu Top Dressage Finlandin kautta edelleen, sillä Faurie ei luovu tästä tehtävästä, ainoastaan maajoukkuevalmentajan asemasta. Top Dressage Finlandiin kuuluu suomalaisten kouluratsastajien parhaimmisto ja sopimuksen jatkaminen takaa edelleen laadukkaan valmennuksen suomalaisratsukoille.

- Tätä päätöstä ei ollut helppo tehdä, Faurie sanoo.

- Minun on kuitenkin nyt keskityttävä ensisijaisesti omaan kansainväliseen uraani sekä ratsastamiseen ja valmentamiseen kotimaassani. Olemme pystyneet kehittämään suomalaista huippukouluratsastusta eteenpäin näiden vuosien aikana.