SRL

Kerro kaverille:
04.05.2017

Viime keväänä Susanna Granroth ja Anatevka olivat lyömättömiä Järvenpäässä - miten käy ensi sunnuntaina? Kuva: SRL/Heidi Lammi.

Esteratsastuksen LähiTapiola GP alkaa Järvenpäässä

Ratsastuksen kesän Tähtikilpailujen kausi käynnistyy Tuusulan Derbyssä Järvenpäässä 5.-8. toukokuuta. Kilpailun järjestävät yhteistyössä Tuusulan Ratsastajat ry ja Ratsastuskeskus Aino. Kolmen päivän aikana nähdään lähes 700 lähtöä.

Kilpailuissa ratsastetaan LähiTapiola GP, LähiTapiola Future Challenge sekä Tuusulan Ratsastajien 70-vuotisjuhlakilpailu, Tuusulan Derby.

Lähitapiola GP -osakilpailuun on ilmoittautunut 34 ratsukkoa. Mukana on viime vuoden sarjavoittaja Susanna Granroth hevosilla Anatevka, Baccara ja Elano. Hän on hallinnut alkukauden pääluokkia kotimaassa. Mukana ovat myös Sanna Backlund hevosilla Escada ja Wilhelmina sekä Kullo Kender hevosilla LRK Artas, Cooper ja LRK Striga sekä Hanna Tardiveau - Wetrichta.

Lähitapiola Future Challenge -luokkaan on ilmoittautunut 25 ratsukkoa, mukana muun muassa Susanna Granroth hevosilla Dilona ja Leopoldo, Julia Engblom - Donadoni, Nelli Pajuharju - Con Pleasure, Wilma Heikkinen hevosilla Diamond O.T. Lowlands Z sekä Elvis PS ja Miisa Pulkkanen - Copernica Q.

LähiTapiola GP hypätään sunnuntaina alustavan aikataulun mukaan klo 12.30 ja toinen, ratkaiseva kierros klo 14.30 alkaen. LähiTapiola Future Challenge kilpaillaan lauantaina klo 15.30 ja päivä päättyy Tuusulan Derbyyn klo 18. Kilpailuissa ratsastetaan myös osakilpailut sarjoissa Junior GP, Evidensia Juniori cup, Evidensia ponicup, Evidencia pikkuponi cup, Amatöörisarja ja Racing Trophy.

Yleisöllä on kilpailuun vapaa pääsy.

Järjestäjät: http://www.tuusulanratsastajat.fi/ ja http://ratsastuskeskusaino.fi/