SRL

Kerro kaverille:
30.12.2017

Anna-Julia Kontio ja Lorenzo Mechelenissä. Kuva: SRL / Outi Räisänen.

Harrie Smolders voitti Mechelenissä, Kontiolle kaksi pudotusta

Anna-Julia Kontio ja Lorenzo tekivät yhteisen uransa toisen maailmancupin osakilpailun Belgian Mechelenissä lauantaina. Radalta tuli kaksi pudotusta, ja meno oli sujuvan näköistä. Yliajasta tuli lisäksi yksi virhepiste. Rata oli todella tiukkaan mitattu, ja vain harva ratsukko selvitti sen ihanneajassa.

Vain seitsemän ratsukkoa selvitti radan ilman este- ja aikavirheitä ja ratkaisi kärkisijoitukset uusinnassa. Hollannin Harrie Smolders ja Zinius veivät arvostetun voiton ennen Ruotsin Henrik von Eckermannia ja Mary Lou -ratsua.

Päivän pahimmat sydämentykytykset aiheutti kuitenkin Ludger Beerbaum. Hän selvitti Chacon-ratsullaan perusradan kahdella pudotuksella, mutta viimeisen esteen jälkeen ratsu suuntasi jo kertaalleen hypätylle esteelle ja hyppäsi sen, vaikka Beerbaum yritti parhaansa mukaan kääntää sen pois. Saksalaisratsastaja putosi hypyn jälkeen hevosensa selästä ja loukkasi ilmeisesti jalkansa. Ensiapuhenkilöstö tutki häntä pitkään ja kantoi hänet paareilla pois radalta tarkempiin tutkimuksiin.

Tulokset, Longines FEI World Cup, 160 cm, perusrata ja uusinta: 1) Harrie Smolders – Zinius NED 0/0-38,19, 2) Henrik von Eckermann – Mary Lou SWE 0/0-38,74, 3) Lorenzo de Luca – Halifax van het Kluizebos ITA 0/0-39,97, … 29) Anna-Julia Kontio – Lorenzo FIN 9-68,83.

Täydelliset tulokset: http://www.longinestiming.com/#!/equestrian/2017/1435/html/en/longinestiming/resultlist_10.html

Harrie Smolders ja Zinius. Kuva: SRL / Outi Räisänen.