SRL

Kerro kaverille:
10.02.2017

Tiedote: Helsinki International Horse Show 18.-22.10.2017

Horse Show’n upea juhlaohjelma julkistettu - huippu-urheilu ja Suomi 100 isossa roolissa

Huippusuosittu kansainvälien suurtapahtuma - Helsinki Horse Show vahvisti tänään Suomi 100 Juhlavuoden tapahtumasisällön. Järjestäjä on reippaalla otteella myllertänyt Horse Show’n ohjelmaa ja sisältöjä Juhlavuoden kunniaksi.

”Olemme huomioineet eri kohderyhmiemme tärkeimmät toiveet ja odotukset laajan kävijäpalautteen pohjalta”, kertoo tapahtumajohtaja Tom Gordin.

Yleisölle on luvassa kiehtova ja monipuolinen ohjelma - paljon uutta ja paljon perinteistä. Keskiössä on ratsastuksen kansainvälinen huippu-urheilu, onhan Helsinki juuri rankattu yhdeksi maailman kovimman maailmancup-liigan huipputapahtumaksi. Tämä takaa jatkossakin, että maailman ehdotonta eliittiä kilpailee Helsingissä lokakuussa. Osana uudistuksia Helsinki Horse Show kasvaa viisipäiväiseksi. Tapahtuma alkaa jo keskiviikkona 18.10.

Yleisöä odottaa Jäähallilla uusi ravintolamaailma, joka tarjoaa makunautintoja kotiruoasta shampanjaan. Jäähalli on muutenkin laitettu uusiksi yleisön toiveita kuunnellen.

Horse Show’n ehdottomat kohokohdat ovat lauantain Grand Prix ja sunnuntain maailmancup-kilpailut. Kävijöiden tuoreessa muistissa ovat viime syksyn huikeat uusintasuoritukset, joissa maailman parhaat hevoset ja taitavimmat ratsastajat yllyttivät toisiaan huippusuorituksiin.

Suomi 100 loistaa

Helsinki Horse Show on osa upeaa Suomi 100 juhlavuotta*. Lauantai-ilta vietetään Suomi 100 -show’n merkeissä. Luvassa on näyttävä läpileikkaus itsenäisen Suomen ja ratsastusurheilun vuosikymmenten merkkipaaluista sekä ratsastusmuotia vuosikymmenten varrelta. Suosittu Ladies Night houkuttelee sekä perjantai- että lauantai-iltoina.

Horse Show on juhlavuoden suurimpia hevostapahtumia

Helsingin Jäähallissa nähdään Horse Show -viikon aikana 500 hevosta, 400 ratsastajaa ja 1000 kilpailustarttia. 40 000 kävijällään Helsinki Horse Show on monella mittapulla maamme suurimpia hevostapahtumia, Gordin toteaa. Lähes 500 vapaaehtoista, The Horse Show Crew, edustaa yhteisöllisyyttä ja me-henkeä parhaimmillaan. "Meidän Horse Show - Meidän Hissi" sopii mainiosti Suomi 100 -henkeen "Yhdessä". Kun megatapahtumaan liitetään vielä laatukriteerejä, yli 90 % tyytyväisyysarvioita yleisöltä ja kansainväliseltä ratsastusyhteisöltä, ovat odotukset katossa.

Näytösliput tulevat myyntiin 14.2. Ohjelmasta lisää www.helsinkihorseshow.fi .

Helsinki International Horse Show on esteratsastuksen maailmancup -sarjan osakilpailu. Horse Show on järjestetty vuodesta 1985. Tapahtumaa seuraa paikan päällä noin 45 000 kävijää ja se televisioidaan laajasti sekä Suomessa että kansainvälisesti.

*Helsinki Horse Show on osa Suomi 100 virallista "Mahdollisuuksien Hevonen" -hanketta