SRL

Kerro kaverille:
17.12.2017

Julien Epaillard nopein Lontoossa, Kontiolle kolme pudotusta

Ranskan Julien Epaillard oli ratsullaan Toupie de la Roque paras Lontoossa esteratsastuksen maailmancupin oskilpailussa. Perusrata oli tavallista haastavampi, ja vain neljä ratsukkoa selvisi uusintaan. Uusinnassa johtajan paikka vaihtui jokaisen ratsukon jälkeen, ja viimeisenä lähtenyt Epaillard otti arvosteltun voiton.

Perusrata oli vaikea ja nollaratoja tuli vain neljä, kun yleensä niitä on ollut toistakymmentä tämän syksyn maailmancup-osakilpailuissa. Brasilialainen ratamestari Guilhermo Jorge suunnitteli myös Helsingin lokakuun osakilpailun radat. Radalla ei ollut juuri hengähdyspaikkoja, tehtävät seurasivat toisiaan nopeasti.

Kontiolle kolme puomia

Anna-Julia Kontio lähti maailmancupin osakilpailuun Lorenzo-ratsulla ensimmäisenä starttaajana. Vasta muutaman viikon kestänyt yhteistyö näyttää tällä hetkellä todella lupaavalta. Ensimmäiset yhdeksän estettä sujuivat todella helpon näköisesti. Kymmenes, harva pystyeste, putosi, ja myös sen jälkeisen kaksoissarjan molemmat osat. Kolmesta pudotuksesta huolimatta yleisvaikutelma oli sangen positiivinen.

Tulokset, Longines World Cup Lontoon osakilpailu 160 cm (34 lähti – 12 sijoittui): 1) Julien Epaillard – Toupie de la Roque FRA 0/0-36,91, 2) Scott Brash – Ursula XII GBR 0/0-37,34, 3) Edwina Tops-Alexander – Inca Boy van T Vianahof AUS 0/0-41,05, … 27) Anna-Julia Kontio – Lorenzo FIN 12-67,33.

Täydelliset tulokset:

http://www.longinestiming.com/#!/equestrian/2017/1434/html/en/longinestiming/resultlist_20.html

Lontoon kilpailujen tulospalvelu:

http://www.longinestiming.com/#!/equestrian/2017/1434/html/en/longinestiming/index.html