SRL

Kerro kaverille:
29.03.2017

Tiedote: Hippolis

Kyra Kyrklund pitämässä klinikkaa Ypäjällä 2015, kuvassa myös Maarit Raiskio ja Pin Rock´s Zico, kuva SRL Sonja Holma.

Kansainvälinen seminaari kokoaa hevosalan ammattilaiset Ypäjälle toukokuussa, mukana mm. Kyra Kyrklund

Global Equestrian Educational Conference GEEC tuo Ypäjälle joukon asiantuntijoita Euroopasta ja vieraita odotetaan ympäri maailman.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Global Equestrian Educational Conference GEEC nostaa keskusteluun hevosten hyvinvoinnin peilattuna alan oppimisen ja opettamisen muutokseen. Aihe on ajankohtainen kaikkialla ja Ypäjälle odotetaankin erittäin kansainvälistä kuulijakuntaa 26.-28.5.2017. Seminaarissa kuullaan mm. seuraavia asiantuntijoita: Kyra Kyrklund, Tuire Kaimio, Lars Roepstorff, Islay Auty, Markus Scharmann ja Maria Gretzer.

Seminaari toteutetaan laajassa yhteistyössä ja se on osa Lounais-Hämeen hevoset kutsuvat -hanketta. Mukana ovat muun muassa Hevosopisto, Luonnonvarakeskus sekä Equestrian Educational Network, European State Studs Association ja International Group for Equestrian Qualifications.

Hevosopiston kehittämispäällikkö Päivi Laine odottaa mielenkiintoista seminaaria.

- Hevosten hyvinvointi hevosurheilussa puhuttaa, ja on tehnyt sitä jo pitkään. Seminaarissa asiaa käsitellään opettamisen ja oppimisen näkökulmista, monissa eri aihealueissa.

- Meillä on kunnianhimoisena tavoitteena tuottaa seminaarin tuloksena alan kansainvälisten tahojen ja osallistujien yhteinen positiivinen viesti hevosalan entistä paremman tulevaisuuden rakentamiseksi.

Lauantaina vietetään myös suomenhevosen juhlaa ja tilaisuus on avoin kaikille sisältäen muun muassa valtakunnallisen suomenhevosten Työmestaruus -kilpailun, näytöksiä sekä nuorten suomenhevosoriiden laitumelle laskun.

Seminaari on englanninkielinen ja se on maksuton. Kotisivut ja rekisteröityminen on avattu osoitteessa www.geec2017.com .

Lisätietoja:
Erja Mattila, Hippolis / Lounais-Hämeen hevoset kutsuvat –hanke, puh. 045 111 7754 Päivi Laine, Hevosopisto, puh. 040 860 7601
Hankkeen on rahoittanut paikallinen Leader-ryhmä LounaPlussa ry / Hämeen ELY-keskus Manner-Suomen Maaseutuohjelman kautta.