SRL

Kerro kaverille:
09.02.2017

Keppareiden varaslähtö kohti Hevoset Kaivarissa -tapahtumaa


- Menopelit tuunataan ja treenataan huippukuosiin
su 19.2. Ainossa, Järvenpäässä klo 12-16


Kepparit valtaavat Järvenpään Ratsastuskeskus Ainon sunnuntaina 19.2. klo 12-16. Koko perheen keppihevospäivässä ratsastetaan estekilpailut tasatunnein klo 13, 14 ja 15. Kaikki osallistujat palkitaan onnenpyörän yllätyspalkinnoin. Tarjolla on myös keppihevosmaastot Ratsastuskeskus Ainon tiloihin tutustuen klo 12.15 ja 15.45, sekä ohjattuja ja vapaita keppihevosverryttelyjä verryttelyradalla, ja talutusratsastusta nelijalkaisilla hevosilla.

Ohjelmassa on myös hevosaiheista kasvomaalausta ja keppihevosaiheista askartelua. Ratsastajainliiton kojulla etsitään piiloutunutta hevosta ja paikalle saapuu myös keppihevosvarusteiden kauppias. Ratsastuskeskus Ainon ravintola Maneesissa pääsee nauttimaan liikunnan ja puuhailun ohessa myös herkulliset ruoat ja tuoreet kahvit. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Tapahtuman järjestää Suomen Ratsastajainliitto yhteistyössä Ratsastuskeskus Ainon kanssa.

Keppihevoset näyttävästi mukana
Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa


Hevoset osallistuvat näyttävästi Suomi 100 -juhlavuoteen. Juhlinnan huipentuma on Hevoset Kaivarissa -päätapahtuma Helsingin Kaivopuistossa 20.-21. toukokuuta. Mukaan on kutsuttu yli sata hevosta ja paikalle odotetaan 30.000 kävijää. Yleisö saa nauttia ratsastuslajeja ja ravitoimintaa esittelevistä näytöksistä ja kilpailuista. Hevoset Kaivarissa on suunnattu koko perheelle ilmaisella sisäänpääsyllä. Tapahtumassa pääsee kokeilemaan ratsastusta ja hevoskyytiä, ja mukana on myös Suomen suurin keppihevosstadion.

Koko perheen keppihevostapahtuma on yksi Mahdollisuuksien Hevonen Suomi 100 -vuoden tapahtumista.

Hevoset Kaivarissa -tapahtuma: www.hevosetkaivarissa.fi
Juhlavuoden hevosalan tapahtumakalenteri: http://hippolis.fi/juhlavuosi/tapahtumakalenteri/

Lisätietoja: Sanna Sassi/SRL sanna.sassi@ratsastus.fi