SRL

Kerro kaverille:
14.02.2016

Teksti SRL / Jutta Koivula, kuvat Anu LeppänenIda-Lotte Peltoniemi ja Emile Faurie vieressään Tom Gordin. Ida-Lotte sai upean lahjoituksen Tom Gordinilta,
joka huusi viikonlopun valmennukset ja lahjoitti ne eteenpäin. Emile Faurie puolestaan innostui niin, että pisti pakettiin vielä pari
ylimääräistä valmennuskertaa.

Kouluratsastajilla upea gaala

Top Dressage Finland järjesti lauantaina Katajanokalla upean gaalajuhlan. Siellä paitsi pidettiin hauskaa, myös kerättiin varoja valmennukseen.

Huutokauppa sai ihmiset innostumaan kunnolla. Emile Faurien tarjoama viikonlopun valmennus huudettiin huimaan 3600 euron hintaan. Sen huusi Tom Gordin, joka ilmoitti heti, ettei aio itse mennä tunneille. Hän lahjoitti valmennukset juniori Ida-Lotte Peltoniemelle, joka oli hetkeä aiemmin palkittu Kyra Kyrklund trophylla.


Mikaela Lindh lahjoitti valmennusviikonlopun luonaan huutokauppaan, vierellä meklari Teemu Ahtee.

Valmennusviikosta Mikaela Lindhin luona maksettiin 2000 euroa. Tämän huudon voitti Karl Fazer. Reijo Svanborg puolestaan huusi itselleen valmennusviikon Eevamaria Porthán-Brodellin luona. Yhteensä huutokauppa tuotti 38.000 euroa suomalaisen kouluratsastuksen kehittämiseen.Terhi Stegars ja Teemu Ahtee innostivat tekemään tarjouksia huutokaupassa.


Kalle Fazer huusi itselleen valmennusviikon Mikaela Lindhin luona Tanskassa.


Ida-Lotte Peltoniemi ja Emile Faurie.
Tiia Niemi sekä sisarensa Emma Kanerva sekä ja Pirkko ja Kalevi Kanerva.Top Dressagen valmentajat Janne Bergh ja Emile Faurie juhlatunnelmissa.


Kikko Kalliokoski ja Helena Aho saapuvat juhlaan.Merita Kelo ja valmentajansa Eevamaria Porthan-BroddellHeikki, Jasmin ja Pirjo Sikström Marko Björsin kanssa.Hannu Palosuo esittelemässä tauluaan.