SRL

Kerro kaverille:
11.03.2017

http://www.hippos.fi/images/newsletter/spacer.gif


http://www.hippos.fi/images/newsletter/spacer.gif

http://www.hippos.fi/images/newsletter/spacer.gif


http://www.hippos.fi/images/newsletter/header_top_right.jpg


Mahdollisuuksien hevonen juhlavuoden kk-tiedote - 3 / 2017

http://www.hippos.fi/images/newsletter/spacer.gif


http://www.hippos.fi/images/newsletter/header_bottom_right.jpg

http://www.hippos.fi/images/newsletter/spacer_big.gif


mahdollisuuksienhevonen_face


Hevoset täyttävät Kaivopuiston 20. - 21.5.

kaivarissaHevoset Kaivarissa -suurtapahtuma 20. - 21.5.2017 on jotakin ainutlaatuista ja yllättävää. Helsingin Kaivopuisto täyttyy hevosista koko perheen maksuttomassa tapahtumassa 20.-21. toukokuuta. Viikonlopun aikana peräti sata hevosta esittelee hevosurheilua näytösten ja kilpailuiden muodossa. Paikalle odotetaan ainakin 30 000 kävijää.

Yksi tapahtuman huipennuksista on Suomen ensimmäiset cityravit. Kaivopuistoon rakennetaan ravisuora, jossa lämminveriset ja suomenhevoset ottavat yhteen omissa sarjoissaan.

Päätähtenä nähdään 110 vuotta täyttävä kansallishevosemme suomenhevonen. Tapahtumassa on suomenhevosten lisäksi mukana lukuisia eri rotuja, lajeja, ratsastuksen ja raviurheilun ammattilaisia sekä harrastajia - keppihevosia unohtamatta. Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuotta.

Tule ja koe valloittavat sekä vauhdikkaat hevoset kaikilla aisteillasi!

Hevoset Kaivarissa


Some:
https://www.facebook.com/hevosetkaivarissa/
#hevosetkaivarissa
#cityravit

Hevoset Kaivarissa -brunssit, varaa tästä!

Hevoset kaivarissa Expossa on vielä tilaa!

Hevoset Kaivarissa-tapahtuman täydentää Expo, jossa voi myydä ja esitellä kaiken kattavasti hevosalan tuotteita ja palveluita. Mukaan mahtuu myös paljon muutakin, koko perheelle suunnattua sisältöä.

Katso Expo-info täältä

Mahdollisuuksien hevonen: Hevosalan Suomi100 -juhlavuoden tapahtumat

10.-12.3. Suomenhevosen superviikonloppu, Ypäjä
13.-18.3. Hevoskirjaviikko Pöytyällä
13.-17.3. Hevoskirjaviikko Aurassa
18.3. Hyvän mielen tapahtuma 2017, Kangasniemi
13.-17.3. Hevoskirjaviikot Marttilassa

16.-17.3. Jalostuspäivät, Vermo
17.-19.3. Helsinki Horse Fair, Messukeskus Helsinki
17.-19.3. Horse Fair International by Safety System, kansainvälisiä esteitä, Messukeskus

23.3. Suomenhevonen sodassa –luento, Joensuu
24.-26.3. Kansainvälinen kouluratsastuskilpailu CDI3* Ypäjä
23.-26.3. Aino Masters C SI2* kansainvälinen esteratsastuskilpailu, Järvenpää
26.3. Talvirieha Simoniemessä
30.3-1.4. Ratsuoripäivät, Ypäjä

Huhtikuun päätapahtumia

8.-9.4. Hevoset 2017-messut, Tampere
8.4. Kansallisen poninäyttelyn Eliittinäyttely

Juhlavuoden kalenteriin

Maaliskuu on mahdollisuuksia täynnä, kuten on myös arvokas kansallishevosemme suomenhevonen.

Suomenhevosen superviikonloppua vietetään 10.-12.3. Ypäjällä. Maanantaina 13.3. alkavat suuret hevoskirjaviikot kolmessa kirjastossa: Pöytyällä, Aurassa ja Marttilassa. Hyvän mielen tapahtumasta lätkän ja hevostelun parissa nautitaan lauantaina 18.3. Tehomet Areenalla Kangasniemellä.

Suomen Hippos ry järjestää hevoskasvattajien yhteiset Jalostuspäivät 16.-17.3. Vermossa.

Helsinki Horse Fair -messut tuo Helsingin Messukeskukseen 17.-19.3. yli sata hevosta ja ponia sekä joukon suomalaisia eturivin hevosasiantuntijoita ja ratsastajia. Messuviikonlopun kruunaa yhden tähden kansainvälinen estekilpailu Horse Fair International by Safety System.

Kouluratsastuksen ystävät suuntaavat 24.-26.3. Ypäjälle katsomaan kolmen tähden kansainvälistä kilpailua, jossa on erinomaiset mahdollisuudet nähdä kotimaan kärki vastassaan kansainväliset nimet. Ratsastuskeskus Aino järjestää samaan aikaan kahden tähden kansainväliset esteratsastuskilpailut Järvenpäässä 23.-26.3.

llmari Ojala esitelmöi aiheesta Suomenhevonen sodassa torstaina 23.3. sanomalehti Karjalaisen auditoriossa Joensuussa. Simoniemessä pidetään hauskaa talviriehapäivillä 26.3. Ypäjällä järjestetään yleisön suosimat, upeat ratsuoripäivät 30.3-1.4.

Huhtikuun 8.-9. päivä kannattaa merkitä kalenteriin, silloin on Tampereella mittavat Hevoset 2017-messut, joilla on mukana mm. Kansallisen poninäyttelyn Eliittinäyttely.


Tapahtumajärjestäjälle

ilmoitatapahtuma


Pesäpalloilijoille oma ravikimppa - huippupelaajat kummeina


Hyvinkään Tahkon lukkari ja innokas raviurheilun harrastaja Juha Puhtimäki on rakentanut erityisesti pesäpalloilijoille suunnatun ravikimpan. 400 omistajan Pesiskimppa tulee koostumaan erityisesti pesäpalloilijoista kiinnostuneista ravi-ihmisistä sekä raveista kiinnostuneista pesäpalloihmisistä. Kimpan kummeina nähdään urheilijoita pesäpallon huipulta. Kimpan lämminveristä tulee valmentamaan Emma Väre ja suomenhevosta Antti Ojanperä sekä Jutta Ihalainen.

Lue lisää

puhtis

Juha Puhtimäki


kaivarissa


17192539_1480705845275718_2826217499912388340_o


kunkkarit


Tervetuloa ratsastamaan!

Hevoset ovat ihania. Siihen kiteytyy, miksi 170 000 suomalaista ratsastaa. Ratsastus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia harrastaa monin eri tavoin. Hevosen kanssa voit liikkua harrastamisen ja kuntoilun ilosta tai huippu-urheilla olympialaiset mielessä. Tallilla vietetty aika antaa voimia myös muuhun elämään.

Ratsastus on vaativa taitolaji, jossa riittää aina uutta oivallettavaa. Ratsastus antaa läheisyyttä, opettaa vastuuntuntoa ja luo tasa-arvoa. Hevonen rakentaa ihmisen yhteyttä luontoon, antaa ihania muistoja ja elämän mittaisia ystävyyssuhteita.

Suomen Ratsastajainliiton jäsentalleilla on käynnissä Tervetuloa ratsastamaan -kampanja juhlavuoden kunniaksi. Kampanjalla toivotetaan tervetulleiksi ratsastuksen pariin kaikki kiinnostuneen. Etukupongilla saat talleilta tuntuvia tutustumisetuja.

Lisätietoa


tervetuloaratsastamaan


SPHY maaliskuun pienhevonen:

Pätkä-Jätkä

pätkis5-vuotias 145 cm korkea suomenpienhevosori. I.Liptus E. Mutrina EI. Hilurin Lento.

Pätkis on kilpaillut valjakkoajolla aina kansainvälisesti PM-tasolla asti, ja lisäksi sillä on hopea ja kultamitali pienhevosten koulumestaruuksista. Saavutuksistaan huolimatta Pätkis on ennen kaikkea monipuolinen, turvallinen ja kaikkensa itsestään antava herrasmies.

Pätkiksen upeasta luonteesta kertoo myös se että allekirjoittanut alkoi kilpailla tällä orilla jo 13-vuotiaana. Harva ori sopii noin nuorelle ponitytölle kilpakumppaniksi, mutta Pätkiksen kanssa kaikki oli aina turvallista. Osallistuimme mm. Ypäjällä järjestettävään Poniderbyyn ja Ponicupin osakilpailuihin ja ponien Hämeen aluemestaruuksissa olimme viidensiä! Ja kertaakaan pienhevosta ei näissä kilpailuissa katsottu pahalla, liikkeistäänkin Pätkis sai keveiden kouluponien seassa lähes poikkeuksetta numeron 7!

Pätkis on kantakirjattu heti 4-vuotiaana III palkinnolla ja upeilla 42- rakennepisteellä. Pätkis on myös yhteisten ponivuosiemme jälkeen palannut jalostuskäyttöön ja sillä on tällä hetkellä 9 jälkeläistä. Mikäli orilta toivoo monipuolisuutta, hyvää luonnetta ja rakennetta, on Pätkis oiva valinta! Jaloistaan Pätkis on aina saanut kiitosta, Hippoksen näyttelyssä 3-vuotiana ori sai täyden kympin!

Pätkis on kilpaillut aktiivisesti nuoresta pojasta lähtien, joten ori nyt on saanut aloittaa siirtymisen kohti eläkepäiviä, joka sujuu mukavasti 2016 syntyneen poikansa ja shetlanninponiruunan kera.


Hyväntekeväisyysravuri Koskelan Akseli ravaa varoja ravinuorille - hanki osuus menestyjästä!

Lammitys Koskelan Akseli 0616 AL

Koskelan Akseli

Hyväntekeväisyysravuri Koskelan Akselin kimppaomistajaksi pääset hevosen sivujen kautta - lue lisää ja liity mukaan!


MH_logo_29062016_OK_RGB


Hevosalan järjestöt osallistuvat itsenäisyyden juhlistamiseen yhteisellä Mahdollisuuksien hevonen -kokonaisuudella, joka on osa Suomi 100 -ohjelmaa. Projektin koordinoinnista vastaa Hippolis.

Suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana Suomen Ratsastajainliitto, Hippolis – Hevosalan Osaamiskeskus ry, Suomen Hippos ry, Suomen Hevosurheilumuseo ry, Suomenhevosliitto ry, Hevosopisto Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Luonnonvarakeskus, Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry, Suomen Hevosurheilulehti Oy, Fintoto Oy, Vermon ravirata Oy, Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry ja Satakunnan Hevosjalostusliitto ry.

Lisätietoa


http://www.hippos.fi/images/newsletter/spacer.gif

http://www.hippos.fi/images/newsletter/spacer.gif

MH_logo_29062016_netti – Kopio


hevosetkaivarissakuva


Kummihevosia on jo 130 - ja vielä ehtii mukaan joukkoon!

Kiripassi

Kummihevoset ilahduttavat kummikohteitaan tervehdyksillään sekä läsnäolollaan. Jokaisen kummihevosen ja -kohteen yhteistyö on erilaista, mutta hevosen tuoma ilo on kaikille yhteistä.

Jos sinua kiinnostaa lähteä hevosesi mukaan kummitoimintaan, katso lisätietoja sekä ilmoittautumisohjeet!


Kummihevoset Facebookissa


HO_SH-viikonloppu_Hippos 160x600


kunkkaribanneri


hevosetkaivarissakuva


hippos logo2010 teksti+alateksti


Hippolis logo


srlsin


suomi100


Juhlavuosi Hippos 155x86


http://www.hippos.fi/images/newsletter/spacer.gif


http://www.hippos.fi/images/newsletter/spacer.gif

http://www.hippos.fi/images/newsletter/spacer.gif

http://ezine5.poutapilvi.fi/img/hippos/QE1oTDny/footer.gif