SRL

Kerro kaverille:
09.07.2017

Pauliina Swindells ja Ferro S rataesteradalla. Kuva: James Swindells.

Pauliina Swindells Barburyssa ilman estevirheitä

Pauliina Swindells luotsasi Ferron Barbury Castlen kolmen tähden maastoradalta maaliin ilman estevirheitä. Aikavirheitä kuitenkin tuli melko paljon.

- Hevonen on niin vahva ja hyvässä kunnossa, että siinä on todellakin pitelemistä, Pauliina selvitti.

- Minun on pakko ryhtyä jarruttamaan aina hyvissä ajoin ennen esteitä, että se ehtii keskittyä niihin. Yhdistelmät ovat meille aina pikemminkin lyhyitä kuin pitkiä, kun Ferrolla on valtavan pitkä laukka-askel.

Swindells ei ollut tyytyväinen tämän kilpailun sujumiseen, mutta suunnitelma EM-kilpailuihin asti on olemassa.

- Keskiviikkona tänne tulee meidän joukkue-eläinlääkärimme tarkistamaan Ferron ja sen jälkeen keskityn valmentajani Lizzel Winterin kanssa työskentelemään perusasioiden kanssa. Edellisessä kilpailussa Ferro toimi rataesteillä hyvin kankikuolaimen kanssa, mutta täällä se ei toiminut ollenkaan, joten nyt täytyy keksiä toinen kuolain rataesteille.

- Lähiviikkojen ohjelmassa on koulu- ja rataesteharjoittelua kilpailuissa ja kilpailunomaisissa olosuhteissa. Ferro pystyy tekemään paljon parempia koulu- ja esteratoja kuin mitä täällä nyt nähtiin.

Kilpailun ylivoimaiseen voittoon ratsasti Ranskan Thomas Carlile 10-vuotiaalla oriilla Upsilon. Barbury Castlessa monta peräkkäistä vuotta voittoa juhlinut Andrew Nicholson sai tällä kertaa kakkostilan ennen Mark Toddia.

Tulokset: 1) Thomas Carlile – Upsilon FRA -32,40, 2) Andrew Nicholson – Nereo NZL -41,50, 3) Mark Todd – Leonidas II NZL -42,30, 4) Sidney Dufresne – Tresor Mail FRA -43,30, 5) Pippa Funnell – Chippieh GBR -48,10… 22) Pauliina Swindells – Ferro S FIN -97,20. 39 ratsukkoa lähti – 25 sai tuloksen.

Täydet tulokset: http://live.rechenstelle.de/2017/barbury/leaderboard02.html

Pauliina valmentajansa Lizzel Winterin kanssa Barburyn tallialueella. Kuva: James Swindells.