SRL

Kerro kaverille:
11.06.2017


Reiningratsukot Pete, Maria, Wilma, Helene ja Teija., kuva Tiina Tähkäpää

Pete Perkiö vauhdilla tuplavoittoon Finnderbyn reiningissä

Lännenratsastuksen kansainvälisessä reiningissä Pete Perkiö ja Guns Apocalypse Shok lisäsivät vauhtia, ja kun suoritus muuten oli teknisesti yhtä upea kuin lauantaina, he saivat huippupisteet 74 uusien voittonsa. Maria Astikainen otti toisen sijan ratsulla Antarismartin (71) ja Maria "Wilma" Mustonen oli kolmas hevosella The Genuine Rooster (70,5) tasapistein Ruotsin Helene Hokkasen ja Colonel Gun Codyn kanssa.

Tämän vuoden päätavoite on EM-kilpailuissa, jotka järjestetään Givrinsissä, Sveitsissä Schumachereiden CS Ranchillä elokuun alussa. Osallistumisoikeuden antavat tulokset ovat hankkineet jo aiemmin Pete Perkiö ja Maria Astikainen. Ypäjältä kvaalin sai Teija Pietilä, jolla niitä on nyt riittävästi EM-kisoja varten. Maria Mustonen tarvitsee vielä yhden riittävän kisatuloksen tätä vuotta silmällä pitäen.

Siri Haanpää ei päässyt Ypäjän kisoihin, mutta myös hänellä on kvaalit jo olemassa. Tänä vuonna Suomella on siis mahdollisuus lähettää täysi neljän hengen EM-joukkue.

Molemmat nuoret Nyyti Rounioja & Topasil Rooster (CRIJ2*) 68 p. ja Elena Wuorimaa & Haidachino Hollywood (CRIJ3*) 70,5p. molemmat paransivat lauantain suoritustaan.

REINING

CRI3**
1) Pete Perkiö - Guns Apocalypse Shok 74
2) Maria Astikainen & Antarismartin 71
3) Maria Mustonen & The Genuine Rooster 70,5
3) Helene Hokkanen & Colonel Gun Cody (SWE) 70,5
5) Teija Pietilä & Remidoc 70

Täydet tulokset la ja su: LINKKI