SRL

Kerro kaverille:
05.12.2017

Tiedote: Hevosopisto Oy

Pirkko Herd hevosurheilun valmennuskeskuksen johtajaksi

Maajoukkuevalmentaja Pirkko Herd aloittaa valtakunnallisen hevosurheilun valmennuskeskuksen johtajana Ypäjällä 7.12.2017 alkaen. Master-tason ratsastuksenopettaja ja ammattivalmentaja Herd työskentelee Hevosopiston palveluksessa ammattiopettajana. Opettajan työnsä ohella hän on toiminut Ratsastajainliiton kenttäratsastuksen maajoukkuevalmentajana vuodesta 2015 alkaen.

Pirkko Herd on myös Suomen Ratsastajainliiton hallituksen jäsen, kuva SRL Laura Laakso

- Herdillä on vahva lajiosaaminen sekä valmentajana että urheilijana. Hänellä on myös hyvät kontaktit maajoukkuevalmentajiin ja muihin sidosryhmiimme. Odotamme hänen luovan valmennuskeskukselle dynaamisen toimintamallin, toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäki kertoo.

Kenttäratsastuskomitean puheenjohtajana toiminut Herd on myös kouluratsastustuomari, kenttäratsastuksen A-tuomari sekä tekninen asiantuntija ja Ypäjän kunnanvaltuuston jäsen.

- Otan tehtävän innolla vastaan. Hevosurheilu on minulle sydämen asia. On mahtavaa päästä rakentamaan valmennuskeskusta, Herd kertoo.

Valtakunnallisen hevosurheilun valmennuskeskuksen statuksen viime keväänä saanut Hevosopisto käynnistää seuraavaksi valmentajan ammattitutkintokoulutuksen Ypäjällä. Valmennuskeskusprojektin johtajana työskennellyt Eero Simojoki siirtyy vuoden vaihteessa uusiin tehtäviin.

- Eero loi hyvän pohjan ja toi uutta näkökulmaa perinteisiin ympyröihin. Tästä meidän on hyvä jatkaa eteenpäin, Mansikkamäki kiittelee.

Seuraavaksi valmennuskeskuksella keskitytään työn alla olevan strategian viimeistelyyn ja valmentajan ammattitutkinnon käynnistämiseen.