SRL

Kerro kaverille:
06.08.2017


PowerParkin uusi mittava kisa-areena, kuva Sonja Riihikangas

PowerPark Horse Show tarjoaa Härmässä kansainvälisten puitteiden veroisen uuden kilpailuareenan

Etelä-Pohjanmaan sydämessä, PowerPark Horse Show’ssa Kauhavan Alahärmässä, ratsastettiin viikonloppuna tapahtuman hienot avajaiskilpailut Suomi 100 -hengessä, jotka avasi lauantaina juhlavasti ministeri Paula Risikko yhdessä Kauhavan kaupunginjohtajan Markku Lumion kanssa.

- Kerrasta Suomen ykköseksi kilpailupaikkana. Meillä on ollut lähtöjä 1.500, ja kaikki on sujunut upeasti. Tapahtuma kehittyy edelleen ja ensi vuonna olemme vielä parempia, kilpailunjohtaja ja tapahtuman promoottori Tuomas Virrankoski kertoo.

Teollisuusneuvos Jorma Lillbacka, PowerParkin omistaja ja kehittäjä, Suomen Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwall ja kilpailunjohtaja Tuomas Virrankoski.

Viisipäiväinen esteratsastuskilpailu käydään PowerParkin hevosurheilukeskuksessa, Suomen uusimmalla raviradalla. PowerPark Horse Show tarjoaa loistavat puitteet kilpailla kansainvälisen tason ratsastuskilpailut. Nimenomaan hevosurheilulle varatulla 26 hehtaarin alueella on hulppeat puitteet sekä kilpailijoille, hevosille että yleisölle.

Raviradan keskelle on rakennettu suuri 100 x 100 metrin ratsastuskenttä kvartsipitoisesta hiekasta, jota on täydennetty kuitukankaalla. Yleisöä palvelee mm. kaksi erillistä ravintolaa ja tallialueella on oma ravintola ratsastajille ja huoltojoukoille. Hevosten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Laajalla tallialueella on valjastuskatos, neljä kiinteää pesupaikkaa, kengittäjäkatos ja myös eläinlääkärille varattu oma piste.

Mittavalle kisapaikalle on mittavat suunnitelmat myös tuleville esteratsastuskilpailuille. Ensi vuonna PowerParkissa kisataan näillä näkymin kaikkien ikäluokkien SM-kilpailut. Myös seuraaville vuosille on haussa arvokilpailuja: 2019 esteratsastuksen GP-finaali ja 2020 ponien, junioreiden, lapsiratsastajien ja nuorten ratsastajien EM-kilpailut.

Kilpailun FB-sivuilla kuvia, tunnelmia ja tuloksia: https://www.facebook.com/pphorseshow/

Livelähetys: https://luovatehdas.fi/streamfhd_powerpark-horse-show.html
Tulospalvelu online: http://online.equipe.com/fi/competitions/20998
Järjestäjä: http://www.pphs.fi/

Kilpailukutsu Kipassa:LINKKI