SRL

Kerro kaverille:
19.03.2017

Ennakkohaastattelu Jutta Koivula

Sanna Backlund ja Hanna Tardiveau valmiita Aino Mastersin kahden tähden esteille Järvenpäässä

Esteratsastajat Sanna Backlund ja Hanna Tardiveau odottavat innokkaasti viikonlopun kilpailuja.

– Meiltä tulee tänne kahdeksan hevosta, joten kiirettä pitää koko viikonlopun, kertoo Backlund.

– Itse hyppään kolmella, Susanna Granroth ratsastaa neljällä ja mieheni Markus yhdellä, hän laskee.

– Heti Aino Mastersin jälkeen lähdenkin valmentautumaan Hollantiin hevosteni kanssa. Seuraava kilpailu Suomessa on gp-osakilpailu niin ikään Ainossa, Backlund toteaa.

Sanna Backlund ja Wilhelmina menestyivät hienosti Helsinki Horse Shown kansainvälisillä esteillä lokakuussa ottaen mm. 140-luokan voiton, kuva SRL Hanna Heinonen

Juniorien ja nuorten ratsastajien maajoukkuevalmentajana toimiva Backlund seuraa myös tarkasti suomalaisten esityksiä kotimaan kansainvälisessä koitoksessa.

– Nuoria ja junioreita saisi olla mukana enemmänkin, hän tuumaa.

Hanna Tardiveau lähtee kilpailuun kahdella ratsulla ja hänkin suuntaa heti kisan jälkeen ulkomaille, Italian Arezzoon, jossa kilpaillaan jo vehreillä nurmikentillä.

– Siellä ollaan pääsiäiseen asti aloittamassa ulkokautta.

Arezzoon kokoontuu perinteisesti paljon Euroopan huippuratsastajia alkuvuodesta. Taso on kova, mikä pistää ratsastajat yrittämään parastaan.

– Siellä saa joka viikko jännittää, pääseekö mukaan sunnuntain gp-luokkaan vai ei, Tardiveau toteaa.


Hanna Tardiveau ja Wetrichta Horse Show´n 140 cm:n esteillä hienosti neljänsiä lokakuussa 2016, kuva SRL Hanna Heinonen.

Ainossa ratamestarina toimii itävaltalainen Andreas Bamberger ja hänen avustajanaan on Johanna Mikkola.

– On kiinnostava nähdä, millaisia ratoja hän rakentaa, Backlund miettii.

– Usein esimerkiksi Hollannin kansainvälisissä kilpailuissa parina ensimmäisenä päivänä radat ovat suhteellisen helppoja, mutta gp- ja maailmanranking-luokat rakennetaan selvästi vaikeammiksi.

Kansainvälisiä kahden tähden esteitä Järvenpäässä 23.-26.3.
- liput myynnissä Aino Mastersiin

Kansainvälinen esteratsastuskilpailu hypätään Järvenpäässä Ratsastuskeskus Ainon lämpimässä maneesissa 23.-26. maaliskuuta. Aino Masters CSI2* tapahtuma kestää neljä päivää jonka aikana kilpaillaan mm. seuraavilla tasoilla: CSI2*: Small Tour 120-130 cm, Medium Tour 130-140 cm, Big Tour 140-145 cm aj CSIYH1*: Youngster Tour 120-125 cm.
Suomalaisratsukoiden lisäksi mukaan on ilmoittautunut myös useampi virolaisratsastaja sekä ratsastajia Liettuasta ja Latviasta.

Viikonlopun aikana jaetaan palkintorahoja yli 45.000 euroa ja tapahtuma huipentuu sunnuntain Grand Prix -luokkaan, jossa jaossa on ratsastajille tärkeitä Longines Ranking maailmanlistan pisteitä sekä huimat 24.600 € palkintorahaa! Yleisölle on tarjolla kattavat palvelut ja erinomaiset ruokailumahdollisuudet.

Osallistujalistat, muutokset mahdollisia: LINKKI

Lipunmyynti: LINKKI , lippuja saa myös paikan päältä.
Lisätietoa: http://www.ratsastuskeskusaino.fi/ainomasters/