SRL

Kerro kaverille:
19.05.2017

Sanna Siltakorpi ratsasti perjantaina kaksi koulukoetta Strzegomissa. Tässä Bofey Click kahden tähden pitkän kilpailun kouluradalla, jossa se oli luokassaan viidenneksi paras. Kuva: Seija Hacklin.

Siltakorpi aloitti kolmessa tähdessä Strzegomissa

Sanna Siltakorpi aloitti kolmen tähden lyhyen kenttäratsastuskilpailun Puolan Strzegomissa hyvissä merkeissä perjantaina. Koulukokeesta tuli tuomareilta prosentteja välillä 65- 70 ja Sanna ja Bofey Bridge ovat sijalla kahdeksan. Luokan kärjessä on Saksan Kai Rüder – Colani Sunrise.

Siltakorpi ei suuremmin iloinnut tuloksesta.

– Kun edellinen ratsastaja sai aplodit, Bofey Bridge säikähti ja lähti suoraan ylöspäin. Minulla oli pari minuuttia aikaa rauhoittaa se rataa varten, enkä ihan onnistunut. Hevonen oli koko radan ajan kuin räjähdyspisteessä, enkä päässyt oikein missään vaiheessa vaikuttamaan siihen vaan minun piti tehdä kompromisseja.

Sanna sai hevosensa energian hallittua kuitenkin hyvin, sillä ainoastaan käyntiohjelmaan tuli selviä rikkoja.

– Ei siitä kovin hyvää numeroa tule, kun hevonen pukittaa ja kääntyy ympäri käynnissä, hän totesi lakonisesti. Onneksi rata meni muilta osin hyvin ja tuomareilta tuli paljon seiskoja ja kahdeksikkoja.

– Kotona Bofey Bridge on aina pikemminkin laiska, samoin viimeksi Sopotin kilpailuissa, joten ongelmaa on vaikea korjata kotona. En tiedä, miksi se käyttäytyy näin aina juuri täällä Strzegomissa.

Kahden tähden pitkässä kilpailussa Sanna starttasi Bofey Click -hevosella. Se teki taattua työtä ilman suurempia rikkoja ja oli viides tänään. Se starttaa huomenna maastoon.

Noora Cederberg pitää edelleenkin hienosti johtopaikkaa lyhyessä yhden tähden kilpailussa tammallaan Tilda V. Hän ratsasti molemmilla hevosillaan maaston virhepisteittä ja on Coffeyllä kisan kahdeksantena ennen estekoetta. Tuija Rosenqvist ja FF Pacemaker tekivät niin ikään hienoa työtä ja ovat kuudennella tilalla.

Tilanne CICO3*-luokassa koulukokeen jälkeen: http://results.strzegomhorsetrials.pl/live/leaderboard02.html

Tilanne CIC1*-luokassa koulu- ja maastokokeiden jälkeen: https://zawodykonne.com/zawody/stragona/74/791

Kaikkien luokkien tulospalveluun pääsee osoitteesta: www.rechenstelle.de

Kilpailun kotisivut: strzegomhorsetrials.pl

Noora Cederberg ja Tilda V viimeisellä vesiesteellä. Kuva: Seija Hacklin.