SRL

Kerro kaverille:
30.06.2017

Suomalaisratsastajat tutustumassa maastorataan torstai-iltana, ennen hirmumyrskyn alkua. Kuva: Kirsi Oksanen.

Siltakorpi kahdella hevosella kolmessa tähdessä

Kenttäratsastuksen EM-kilpailuihin valmistautuva Sanna Siltakorpi kilpailee tänä viikonloppuna kahdella hevosella Puolan Baborowkon lyhyessä kolmen tähden kilpailussa.

- Bofey Bridgelle tämä on juuri sopiva kisa tähän kohtaan kautta ja Bofey Click on nyt ensimmäistä kertaa kokeilemassa kykyjään kolmen tähden tasolla. Se on menestynyt hyvin kahdessa tähdessä, joten nyt on hyvä hetki kokeilla vähän vaikeampia tehtäviä, Siltakorpi kertoo.

- Täällä on ollut aikamoinen hirmumyrsky koko päivän. Onneksi ei sada kovin paljon, mutta tuuli on sitäkin kovampi. Kun olin Bofey Bridgen kanssa kouluradalla tekemässä avotaivutusta, niin takanamme lähti yhtäkkiä iso mainoslakana lepattamaan. BB potkaisi sitä kohti ja rikkoi laukalle ja ohjelmaan tuli muitakin tyhmiä virheitä, joten olemme tässä vaiheessa seitsemänsiä. Mutta olosuhteet ovat samat kaikille ja täällä onkin annettu paljon huonompia koulupisteitä kuin mitä osallistuvat hevoset yleensä saavat.

- Bofey Click suoriutui kokemukseensa nähden ihan hyvin ohjelmasta, se oli kovin jännittynyt mutta olen muuten tyytyväinen sen esitykseen.

Maastorata on Sannan mukaan sopivan vaikea.

- On kapeita esteitä ja kulmia, joten kyllä siellä saa ratsastaa kieli keskellä suuta joka metrin.

Baborowko 30.6.

CIC3*, tilanne koulukokeen jälkeen (41 osanottajaa): 1) Niklas Lindbäck – Plenty of Magic SWE -44,1, 2) Anna Siemer – Chloe 21 GER -45,4, 3) Pauline Knorr – Starlight GER -45,8, … 7) Sanna Siltakorpi – Bofey Bridge FIN -51,6, … 17) Sanna Siltakorpi – Bofey Click FIN -57,5.

CIC2*, tilanne koulukokeen jälkeen (25 osanottajaa): 1) Andreas Dibowski – Belfast 35 GER -42,2, 2) Anna Nilsson – Candy Girl SWE -42,2, 3) Stephanie Böhe – Classic Royetta GER -43,6, 4) Elmo Jankari – New Port W FIN -44,4, 5) Noora Cederberg – Tilda V FIN -45,6.

CIC1*, tilanne koulukokeen jälkeen (30 osanottajaa): 1) Pauline Knorr – Cayetano’s Landlord GER -36,8, 2) Karin Donckers – Nolimit VDB Z BEL -39,2, 3) Sanna Siltakorpi – Lapdance FIN -39,5, … 6) Noora Cederberg – Coffey FIN -41,3.

Sanna Siltakorpi ja Bofey Click torstain hevostarkastuksessa. Kuva: Kirsi Oksanen.