SRL

Kerro kaverille:
16.07.2017

Suomalaiset kenttäratsastajat nuorten ja junioreiden EM-kisoissa Irlannissa

Kaksi nuorta ratsastajaa ja neljä junioria osallistuu kenttäratsastuksen Euroopan mestaruuksiin Irlannissa viikonvaihteessa.

19.-23.7. Kenttäratsastuksen nuorten ja junioreiden EM, Millstreet, Irlanti / www.millstreet.horse/eu2017/
Nuoret: Eirin Losvik – Daffodil’s Flamenco, Aino Lavonen – Escorialblue
Juniorit: Johanna Pohjonen - Conner K, Neea Karvinen – Curraheen Duke, Suvi Järvi – Orlanda II, Veera Manninen – Colibri
Joukkueenjohtaja Pirkko Herd, valmentaja Anna Hassö

Ratsastajat laatimat esittelyt

Tässä aakkosjärjestyksessa, päivitämme lisää mahdollisiuuksien mukaan


Suvi Järvi - Orlanda II, Finnderby 2016, kuva SRL Hanna Heinonen

Suvi Järvi - Orlanda II

Olen 17-vuotias kenttäratsastaja Tampereelta, edustan seuraa Ylöjärven Ratsastajat. Opiskelen Sammon keskuslukiossa Tampereella. Olen iloinen ja toiset huomioiva, tavoitteellinen ratsastaja.

Hevoseni Orlanda II, tutummin Lola, on 13-vuotias lämminverinen ratsuhevostamma. Emänisä Fas. Lola on kiltti ja kuuma tamma, jolta luonnetta löytyy. Lolan vahvuus kenttäkisoissa on maasto.

Isommat tulokset vuonna 2016 kenttäratsastuksen SM, nuoret (3.).


Veera Manninen - Colibri, kuva SRL Heidi Lammi

Neea Karvinen - Curraheen Duke

Olen 17-vuotias Neea Karvinen ja seurani on Kaarinan kenttäratsastajat ry. Asun Salossa ja opiskelen lukiossa. Olen vastuullinen, rohkea ja teen kovasti töitä saavuttaakseni tavoitteeni.

Hevoseni on ruuna Curraheen Duke (s. 2008). I. Well Made e. Baileys Colours ei. Damister. Rotu: Irish Sport Horse. Luonteeltaan "Hans" on yhteistyöhaluinen ja rohkea, lisäksi Hans omaa suuren persoonan ja Hollywood tasoiset näyttelijän lahjat.

Aino Lavonen - Escorialblue

Aino on 21-vuotias ja nämä ovat hänen neljännet EM-kilpailunsa. Joka kerran ratsuna on ollut Escorialblue eli Esko. Esko on arvonsa tunteva kokenut ja äkäinen herra, joka arvostaa omaa rauhaa ja palvelua. Kouluratsastus ei ole sen suosikkilaji, mutta maastossa menemisestä se nauttii sitäkin enemmän. Kaikesta kokemuksestaan ja isosta koostaan huolimatta Esko on aika säikky, joten ratsastaja saa olla kaiken aikaa hereillä.

Esko on kilpaillut jo kymmenen kautta kansainvälisellä tasolla, ja tämä on Ainon kanssa neljäs täysi kausi. Esko on matkustellut paljon ja tykkää isojen kisojen tunnelmasta.

Aino on töissä Englannissa stable jockeyna irlantilaisella Aoife Clarkella. Hänellä on mukanaan Englannissa kaksi omaa hevosta.


Eirin Losvik – Daffodil’s Flamenco, kuva Jutta Koivula

Eirin Losvik

Olen 19--vuotias, valmistuis lukiosta kesäkuussa. Olen kunnianhimoinen, ambitiös. Edustan seuraa Nykarleby ridklubb, Nykarleby, Österbotten

Daffodil’s Flamenco on 12-vuotias, kiltti, iloinen, herkkä ja työhalukas. Se on FWB-ruuna, emänisä: Robin Z.

Menestyksiä: Voitto CCI** Sopotissa 2017, nuorten Suomen mestaruus 2016

Veera Manninen - Colibri, kuva SRL Heidi Lammi

Veera Manninen - Colibri

Olen 17-vuotias kenttäratsastaja Pieksämäeltä, edustan seuraa Pieksämäen Ratsastusseura Pikadorit (PRP-72). Opiskelen Pieksämäen Lukiossa. Olen iloinen ja tavoitteellinen ratsastaja :)

Hevoseni Colibri, tutummin Lilli on 14-vuotias Torinhevos tamma. Emän isä Premium. Lilli on erittäin yhteistyöhaluinen, ja kiltti. Meidän vahvuus kenttäkisoissa on maasto-osuus.

Yhteiset isoimmat tulokset vuonna 2015 junioreiden PM joukkue kulta. Vuonna 2017 kahdessa KV kilpailussa toinen sija (2.). Tasolla CIC1* ja CCI1*

Johanna Pohjonen - Conner K

Seura Peuramaan Urheiluratsastajat, kotipaikkakunta: Espoo, 17-vuotias lukiolainen, olen päättäväinen ja tunnollinen harjoittelija

Johanna Pohjonen - Conner K, kuva SRL Heidi Lammi

Hevonen: Conner K, 9-vuotias hannoverilainen ruuna, isä Contendro I, emänisä Rabino, lempinimi: Coda tai Conna (konnuudet rajoittuvat onneksi vain karsinaan), rauhallinen, luotettava ja todella rehellinen hevonen

Yhteiset isommat tulokset: SM-kulta (2015, juniorit), henkilökohtainen PM-kulta (2015, juniorit ja nuoret), joukkue PM-kulta (2015, juniorit ja nuoret), CIC1* Haslev sija 1 (2015), CIC1* Luhmühlen sija 2 (2016), CCI1* Hovdala sija 5 (2016)