SRL

Kerro kaverille:
19.04.2015

Suomen parhain talli ja ratsastuksenopettaja 2014

Suomen Ratsastajainliitto palkitsi Ratsastusgaalassaan Lahdessa lauantaina vuoden 2014 parhaan tallin ja ratsastuksenopettajan.

Ylirannan Ratsutila vuoden 2014 paras talli

Vuoden talliksi 2014 valittiin Ylirannan Ratsutila, Iistä, Pohjois-Suomesta. Talli on toiminut lähes 15 vuotta, ja yrittäjä Anne Perätalo on kehittänyt sen toimintaa ja puitteita pitkäjänteisesti. Tallin tilat ovat laadukkaat ja toiminta asianmukaista ja hevostaitoihin kannustavaa. Talli tekee tiivistä yhteistyötä Iin Hevosharrastajat ry:n kanssa. Talli palkittiin vuonna 2011 Pohjois-Suomen alueen parhaana tallina.

Voittajan valinnassa arvostetaan hevosalan ammatillista koulutusta, ammattimaista toimintaa, hevosten hyvinvointia sekä siistejä ja turvallisia olosuhteita. Talli palkittiin 500 euron rahapalkinnolla.

Anne Perätalo, kuva SRL, Sonja Holma

Vuoden ratsastuksenopettaja Anna Kyläkorpi Porista

Vuoden ratsastuksenopettajaksi 2014 nimettiin porilaisen Ratsastuskoulu Kyläkorven master-tason ratsastuksenopettaja, II-tason valmentaja Anna Kyläkorpi. Vuoden ratsastuksenopettajan valinnan taustalla oli kysely, jonka Suomen Ratsastuksenopettajainyhdistys laati yhdessä Ratsastajainliiton kanssa. Kyselyssä oppilaat saivat ehdottaa omaa suosikkiaan.

Anna Kyläkorpea äänestäneiden vastauksissa korostuivat luonnehdinnat ”ystävällinen, positiivinen, ammattitaitoinen, erilaiset ratsastajat huomioon ottava”. Oppilaiden perusteluissa todettiin, että Anna on ystävällinen ja ammattitaitoinen ratsastuksenopettaja, joka opettaa yksilöllisesti ja monin eri havainnoimiskeinoin.

Kokemus opettamisesta ja kilpailemisesta näkyy harjoitteiden monipuolisuudessa. Kyläkorpi osaa myös vaatia riittävästi. Hän sopeuttaa opetuksen monipuolisesti myös eri hevosten mukaan ja tarjoaa paljon neuvoja ja vinkkejä. Anna on iloinen ja selvästi ammattiaan rakastava opettaja, parempaa saa hakea!

Seura- ja tallipalveluiden johtoryhmän pj Ari Eriksson ja Anna Kyläkorpi, kuva SRL, Sonja Holma.

Vuoden Ratsastuksenopettaja palkittiin Tallink Siljan risteilylahjakortilla ja Ratsastajainliiton Raviliigajoukkueen osuudella R.R. Nykäisystä.

Vuoden talli 2014

Ylirannan Ratsutila, Ii, Pohjois-Suomi, www.ylirannanratsutila.fi

Vuoden ratsastuksenopettaja 2014

Anna Kyläkorpi, Pori, www.ratsastuskoulukylakorpi.fi

HUOM! Palkittavista julkaisuvapaita kuvia SRL:n kuvapankissa, http://srl.kuvat.fi/kuvat/Ratsastusgaala/
- Ratsastusgaalan juhlakuvat lisätään sunnuntaina 19.4.