SRL

Kerro kaverille:
27.11.2017

Tiedote ja kuva Ratsastuskeskus Aino


Suomenhevosen tarina ja Ratsastuskeskus Ainon täydet katsomot.

Suomenhevosen tarina oli huikea menestys - lähes 5000 katsojaa!

Ratsastuskeskus Ainon maneesissa sunnuntaina viimeisen esityksensä saanut Suomenhevosen tarina -musiikkinäytelmä oli huikea menestys. Vaikka esityksiä oli vain runsaan viikon ajan, näki tämän viihdyttävän ja koskettavan tarinan lähes 5000 katsojaa.

- Kyllä tässä saa olla ylpeä. Alkuhankaluuksien jälkeen produktio lähti liikkeelle todella hyvin ja kysyntää olisi ollut vielä useammallekin näytökselle. Meillä on kuitenkin täällä tämä ratsastuskoulu, joka täytyy myös huomioida. Taloudellisesti tällainen kokonaan uusi kokeilu on tietenkin haastava, mutta olen todella tyytyväinen, sillä saimme Ainoon runsaasti sellaisiakin ihmisiä jotka muuten eivät ehkä tänne olisi eksyneet, kertoo Ainon rakennuttaja Erkki Siltala.

- Ja kyllähän suomenhevonen näytelmän ansaitsee. Olemmekin saaneet runsaasti kiitosta tästä uudesta aluevaltauksesta aivan kaikilta tahoilta. Suunnitelmissa on, että tuotamme näytelmästä uuden esityskauden ensi syksynä, että nekin, jotka eivät vielä ehtineet sitä näkemään pääsevät mukaan.

Lisätietoa ensi vuoden esityksistä vielä tämän vuoden puolella.