SRL

Kerro kaverille:
08.07.2017

Pauliina Swindells ja Ferro tallissa. Kuva: James Swindells.

Swindells aloitti Event Rider Masters -kilpailussa

Pauliina Swindells ja Ferro S aloittivat Barbury Castlen kolmen tähden Event Rider Masters -kilpailun lauantaina koulukokeella. Ferro oli hieman jännittynyt tullessaan radalle ja tämä näkyi varsinkin raviosuudella. Käyntiosuudella hevonen rauhoittui ja laukassa ratsukko esitti taas erittäin hienoja osuuksia. Tulos oli prosenteissa 65,9 ja miinuspisteiksi muutettuna -51,2.
Barburyn kilpailupaikka on hevosille sangen haastava. Samaan aikaan vieressä ratsastetaan muiden luokkien maastokokeita, joten hevosten täytyy pystyä keskittymään hyvin omaan tehtäväänsä.
- Emme päässeet aivan tavoitteeseen, kertoi Pauliina.
- Minulle oli iso juttu päästä mukaan Event Rider Masters -kilpailuun, mutta oma jännittämiseni kyllä valitettavasti vähän näkyi tänään.
- Toivoin että miinuspisteet olisivat jääneet alle 50. Tämä ei kuitenkaan ole kouluratsastuskilpailu, sillä rataesteillä ja maastossa on riittävästi haastetta.
Pauliina suhtautuu positiivisesti sunnuntaihin.
- Ferro S meni viime vuonna täällä tosi hyvin, joten en ole kovin huolestunut. Radalla on paljon isoja mäkiä, mikä sopii meille.

Kilpailun kouluratsastuskokeessa oli huikean korkea taso. Johdossa on Ranskan Thomas Carlile - Upsilon pistein -30,80 (79,49 prosenttia).
Esteratsastuskoe ratsastetaan sunnuntaina klo 11.15 Suomen aikaa ja maasto klo 16.15.

Livelähetys ja tulospalvelu: http://eventridermasters.tv/

Kouluratsastuskokeen tulokset (39 lähtöä): 1) Thomas Carlile – Upsilon FRA -30,80, 2) Andrew Nicholson – Nereo NZL -34,90, 3) Jesse Campbell – Kaapachino NZL -36,10, …29) Pauliina Swindells – Ferro S FIN -51,20.

Ferro S nautiskelee karsinan puhtaista puruista. Kuva: Pauliina Swindells.