SRL

Kerro kaverille:

Liiton netin julkaisupolitiikka

Suomen Ratsastajainliiton sivuilla julkaistaan ratsastukseen liittyvää tietoa. Uutispalstoilla julkaistaan liiton omia tiedotteita ja ajankohtaisia asioita. Eri sivujen päivityksestä vastaa ko. asioista vastaava henkilöstö, esim. Sport Office vastaa kilpailu- ja valmennusasioista, seura- ja tallipalvelut omista sivuistaan. Lajikomiteat vastaavat lajisivujen sisällöstä.

Liiton urheilu-uutistuotanto kattaa Tähtikilpailut kotimaasta sekä kansainvälisen huippu-urheilun. Mediapalvelut löytyvät täältä LINKKI ja kilpailuviestinnän linjaukset täältä LINKKI.

Liiton ennakkotiedotus kattaa mm. kaikki kansainväliset kisaosallistumiset, tähtikisat, kotimaiset 3-5-tason (kansalliset) kisat, tapahtumakalenterin, televisioinnit yms.

Muiden tiedotteiden julkaisu liiton netissä

Julkaisemme harkinnanvaraisesti myös meille lähetettyjä tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason kotimaisista kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Näiden tiedotteiden yhteydessä julkaistaan yleensä myös laatijan / lähettäjän nimi. Muiden tiedotteille ja uutisille on käytössä oma palstansa etusivulla.

Tapahtumakalenterissa julkaistaan myös jäsenyhteisöjen tapahtumatietoja kansallisesti ja alueellisesti. Lisätietoja: LINKKI

Haluamme palkita aktiivista tiedottamista. Asiallisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat pääsevät yleensä hyvin esille liiton netissä. Tästä johtuen aktiivista tiedottamista harjoittavat kisatapahtumat ja urheilijat taustajoukkoineen nousevat liiton netissä myös tavallista paremmin esille. Tiedotteiden on ylitettävä kuitenkin uutiskynnys ja esim. kansainvälisten tulosten suhteen edustettava huippu-urheilutasoa. Tiedotteet tulee laatia hyvän urheilutiedotuksen pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja ja esim. kaikki kilpailun suomalaistulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Ohjeita kansainvälisten tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten 3-5-tason (kansallisten) kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Lisätietoa: viestintäpäällikkö Sonja Holma, sonja.holma@ratsastus.fi , 040-5600 225