SRL

Kerro kaverille:


St1 -alennusta polttoaineesta


Suomen Ratsastajainliiton ja energiayhtiö St1 ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo jäsenistölle etuja polttonesteiden hinnoista. St1 on suomalainen energiayhtiö, jonka tärkeitä toiminta-alueita ovat jakeluasemat ja CO2- hyvät energiatuotteet ja -palvelut. Suomessa on yli 400 St1 -asemaa.

St1:n tarjous

St1- ja Shell-edut:


Suomen Ratsastajaliiton jäsenkortti = St1 Käteisalennuskortti
SRL:n jäsenkortin kääntöpuolella oleva magneettiraita toimii St1 Käteisalennuskorttina. Jäsenkortilla saat myös muitakin etuja ja löydät ne täältä. Alueelliset ja valtakunnalliset edut liittyen autoiluun ensimmäisenä saat helposti, kun rekisteröit jäsenkorttisi täällä. Huoltamoilla olevat kampanjat löytyvät myös kätevästi täältä.

Jäsenkortilla saat alennusta heti ja saman tien kaikilta St1-asemilta ja miehitetyiltä Shell-asemilta, vain express-automaattiasemat eivät kuulu alennuksen piiriin. Alennus näkyy kuitilla ja tankatessa litrahinnassa. HUOM. Etu ei toimi luottokorttiostoissa!

Asemia on kaikkiaan yli 400 läpi Suomen. Sinua lähinnä olevat asemat löydät helposti älypuhelimellasi osoitteesta m.st1.fi.

Alennus on asemakohtainen ja vaihtelee ajankohdittain.

Lisää St1- ja Shell-asemien palveluista löydät osoitteesta www.st1.fi.Shell Card Private -kortti
on monipuolinen ja turvallinen maksuväline, joka käy maksuvälineenä kaikilla Suomen ja Ruotsin Shell- ja St1-asemilla. Käytössä yli 1000:n aseman kahden huoltamoketjun verkosto. Kortilla voi maksaa kätevästi kaiken autoilun liittyvän, polttoaineista autokemikaaleihin ja ruokaan. Lisäksi Suomessa on lähes 60 Palvelutankkausasemaa, jolla Palvelumestari auttaa autoiluun liittyvissä tarpeissa kuten tankkaus, öljyn tarkistus ja lasinpesunesteen lisäys. Korttitiliin voidaan liittää neljä rinnaikkaiskorttia, jolloin jokaisella autoilevalla perheenjäsenellä on oma korttinsa. E-laskussa tilinhoitomaksu on 0€. SRL:n alennus polttoaineista on 2,00 snt/l ja saat miehitetyiltä Shell- ja St1-asemilta sen, kun kirjoitat koodin C3 hakemukseen myyjä-kenttään kohtaan. Korttia voit hakea tästä ja lisätietoa kortista löydät täältä.Lisätietoa kortista löydät kotisivuilta www.shellcardprivate.fi.