SRL

Kerro kaverille:

Edut Tallink Siljan palveluista


Kaikki jäsenet


Vapaa-ajan matkustus:

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Liity nyt suoraan Silver-tason Club One -kanta-asiakkaaksi Suomen Ratsastajainliiton sopimusetunumerolla 6708 osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen.

Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, asiakkuutesi nostetaan Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron 6708 sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi ja sinulle postitetaan tarvittaessa Silver-tason kortti.

Lisätietoa kanta-asiakkuudesta www.clubone.fi

Kilpailu- ja toimihenkilökortin haltijat


Henkilöpuoli:

Tallink Silja myöntää toimihenkilö- ja kilpailuluvan omaaville SRL:n jäsenille erikoishinnan Suomen ja Ruotsin sekä Suomen ja Viron välisessä liikenteessään. SRL:n kilpailuvan lunastaneet saavat jäsenetuna alennuksen Tallink Siljan matkalippu- ja autokansihinnoista. Ei koske rahtiliikennettä.


ERIKOISHINNAT REITTILIIKENTEESSÄ AIKUISILLE:


Helsinki-Tukholma:
Hytit -40 % alennuksella
Ajoneuvot -10%-40% alennuksella
Voimassa: kaikki lähdöt

Turku-Tukholma ja Turku Ahvenanmaa liikenne:

Hytit -40% alennuksella
Ajoneuvot -10-40%
Voimassa: kaikki lähdöt

Tallinnan liikenne: Tallink Star, Tallink Super Star, Europa (kansipaikka)
Henkilöliput -15-30% (Star-luokka / Comfort Class)
Autot:
Max 2,40m korkeat ja max 7m pitkät -25-35% / suunta
Max 4,40m korkeat, max 7m pitkät -35-45% / suunta
Max 1,9m korkeat, max 12 m pitkät -15-30% / suunta
Max 2,40m korkeat, max 12m pitkät -20-30% / suunta
Max 4,40m korkeat, max 12m pitkät -30 % / suunta
Moottoripyörät -20% / suunta
Voimassa: kaikki lähdöt

Alennus on voimassa seuraavissa luokissa: kansipaikka – A-luokka

Lisäksi on sovittu: Alennus ei ole voimassa erikoislähdöillä. Alennus myönnetään vain Suomen Ratsastajainliiton kilpailulisenssin haltijoille (max. neljä matkustajaa ja yksi ajoneuvo tai ajoneuvoyhdistelmä / lisenssi). Alennus ei koske rahtiliikennettä. Huom! Alennuspaikkoja on rajoitetusti. Jäsen- tai toimihenkilökortti on esitettävä tarvittaessa lippuja lunastettaessa sekä lähtöselvityksessä.

Toimi seuraavasti:
1. Paikkavaraukset ja lippujen myynnin hoitaa Tallink Siljan Helsingin paikkavaraamo, puhelin 0600-157 00 tai netin kautta tästä linkistä.
2. Varauksen yhteydessä mainitse Suomen Ratsastajainliiton sopimusnumero 6708. HUOM. Asiakasnumero 6708 syötetään heti varauksen alussa kohtaan YRITYSNUMERO.
3. Varauksen yhteydessä ilmoita virkailijalle jos kuljetat ajoneuvoyhdistelmässä hevosia. Tärkeää on myös kertoa kummalta puolelta traileria tai ajoneuvoa mahdollinen hevosen huolto tapahtuu.
4. Lippuja lunastettaessa sekä lähtöselvityksessä on näytettävä jäsen- tai toimihenkilökortti.
5. Sopimusliput saa lunastaa ainoastaan Suomessa.
6. Liput on käytettävä sopimuksen voimassaoloaikana.


Rahtipuoli:

SRL on neuvotellut alennetut metrihinnat Tallink Siljan kanssa Tukholman, Tallinnan ja Ahvenanmaan välisessä liikenteessä. Rahtipuolen kautta varataan matka hevosautolle ja korkeintaan kahdelle kuskille.

Toimi seuraavasti:
1. Varaa matka Siljan rahtipuolelta, puh. 0203-74266 tai sähköpostilla: cargo.booking@tallinksilja.com
2. Ilmoita varauksen yhteydessä auton pituus, rekisterinumero, montako kuskia ja hevosta on kyydissä. Muista ilmoittaa, jos haluat laivamatkan aikana lastaussillan alas (esim. auton pituus 10 m + lastaussilta alhaalla 2 m lisää -> ilmoita pituudeksi 12 m).
3. Ilmoita SRL/Minttu Kuusisto (puh. (09) 2294 5250 tai minttu.kuusisto@ratsastus.fi) varaamasi matkan tiedot (varausnumero ja matkan ajankohta). Näin varmistat saavasi alennetun hinnan matkastasi.
4. Matka maksetaan satamassa (käteinen tai luottokortti), yksi suunta kerrallaan.


Maajoukkue- ja muut viralliset edustusmatkat

SRL ja Tallink Silja ovat tehneet erillisen sopimuksen edustusmatkoihin liittyvistä henkilölipuista. Minttu Kuusisto (minttu.kuusisto@ratsastus.fi) ja Aki Ylänne (aki.ylanne@ratsastus.fi) informoivat näiden lippujen käytöstä.