SRL

Kerro kaverille:

ETELÄ-SUOMI

Ankis Stall, Kirkkonummi

www.ankisstall.fi
anki@ankisstall.fi

Tervetuloa Ratsastamaan! -kampanja: Meidän tallilla asuu montaa ihanaa ja eriväristä islanninhevosta.
Tule tutustumaan islanninhevosiin kupongilla ja valitse meidän tuntihevosista mieleisesi tutustumistuokioon.
Saat samalla esittelyn tallistamme ja pääset kokeilemaan, miltä tuntuu istua ihanan islanninhevosen kyydissä.
Kyselyt ja varaukset Ankilta, anki@ankisstall.fi.

"Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän..."
Tervetuloa Ankin tallille Kirkkonummen Lapinkylään!
Meillä on ratsastajia vauvasta vaariin ja kukkahattutätejäkin löytyy.
Järvimaisemissa voi ratsastaa valaistulla kentällä, eristettyssä maneesissa, 1½ km pitkällä ratsastuspolulla, ovaalibaanalla ja maastossa.
Meillä on ratsastustunteja kaiken tasoisille, pienryhmiä, valmennusta, ratsastusterapiaa, vammaisratsastusta, leirejä, kisoja, maastoja, talutusratsastusta, polocrosstunteja, yritysryhmille räätälöityä ohjelmaa. Meillä voi myös yöpyä ja saunoa kodikkaassa maalaismiljöössä.

Talli Brynhildr, Loppi
www.brynhildr.fi
Tarjoamme askellajiratsastusta niin maastossa kuin kentällä. Opetus tapahtuu aina pienryhmässä, jotta voimme panostaa opetukseen myös maastossa. Hevosemme ovat askellajikoulutettuja islanninhevosia, joten ne ovat mestareita tutustuttamaan ratsastajat mm. töltin tahtiin. Ne asuvat ulkona ympäri vuoden ja siksi ovatkin tottuneita maastossa liikkujia, joten kyydissä taitaa niin kokeneet kuin kokemattomatkin ratsastajat.
Janika Kiverä/044-3226061; info@brynhildr.fi

Mahdollisuuksien hevonen, Tervetuloa ratsastamaan! – etukupongilla tarjoamme:
Tutustuminen Brönnin askellajihevosiin, kokonaiskesto n.1h
Tunnin aikana, tutustaan tilaan ja askellajiratsastukseen kentällä ja maastossa.
20€/hlö (sis. alv10%)Etelä-Espoon Ratsastuskoulu, Espoo
www.eerk.fi; www.facebook.com/ratsastuskoulu
Unelmien kokemuksia tarjoava idyllinen ratsastuskoulumme sijaitsee Matinkylässä Ison Omenan kupeessa. Tallilla sinua tervehtivät hienot hevoset ja ammattitaidolla palveleva mukava henkilökuntamme. Hevosemme ja ponimme toimivat opetustyössä niin aloittelevampien kuin kokeneiden ratsastajien kanssa. Hevosia on koulussamme Amerikan minihevosesta suuriin saksalaisiin ratsuhevosiin. Ratsujamme koulutetaan jatkuvasti, osalla hevosista on kilpailtu 130 cm tasolle saakka. Teemme Sinulle oman kehittymissuunnitelman ja tuemme kasvutarinasi toteuttamisessa! Kiihkeärytmisen kaupunkikulttuurin vastakohtana ratsastus ja hevosten hoitaminen elvyttää työhyvinvointia ja elämänhallintaa. Toimintamme on lähivuoden aikana laajentumassa. Ratsastuskouluumme rakentuu mm. reilunkokoinen maneesi ja tilat lähes kuudellekymmenelle hevoselle. Järjestämme lähes viikoittain vapaan pääsyn tapahtumia. Ajantasaisia tapahtumatietoja löydät facebook- sivultamme www.facebook.com/ratsastuskoulu.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme. Aloitamme aloituskursseja ja takaisin satulaan -kursseja kuukausittain, tiedustele seuraavaa kurssia etelaespoonratsastuskoulu@gmail.com -Espoon Ratsastuskoulu, Kalastajantie 33, Espoo, p. 050 309 1444, etelaespoonratsastuskoulu@gmail.com

Grann- talli, Karjaa
http://www.granntalli.fi/

Heponiityn Ratsastuskoulu (Hyvinkään Ratsastuskeskus Ky), Hyvinkää
http://hyvinkaanratsastuskeskus.fi/
Tarjoamme Heponiityssä erittäin monipuolista ratsastuskoulutoimintaa;
*vakiotunteja tarjolla ma-la sekä aikuisille että lapsille ja nuorille, myös eläkeläisille. Lisäksi ponitunteja alle 10-vuotaille lapsille sekä talutustunteja lauantaisin.
*kouluratsastusvalmennusta, istuntatunteja, pienryhmiä, estekursseja
*hevoskerhoja ja päiväleirejä lapsille
*hevosen hoito- ja käsittelykursseja
Tarjoamme asiakkaillemme viihtyisän ja valoisan tallin hevosten hoitoon, ratsastukseen maneesin sekä ulkokentän este- ja koulukalustoineen. Kentän laidalla ja maneesissa on runsaasti katsomotilaa.
Asiakkaiden ja muiden vierailijoiden käytössä on maneesin päädyssä viihtyisä ja väljä kahvio-oleskelutila, josta näkymä sekä maneesiin että kentälle sekä siistit WC- ja suihkutilat kuin myös lukittavat lokerikot.
Tallilta saa myös lainakypärän käyttöön veloituksetta. Henkilökuntamme on osaavaa ja palveluhenkisiä. Koulun puhelinpäivystysaika (puh. 040 563 4163) on arkisin klo 15-16.30, jolloin pääopettaja on tavoitettavissa puhelimitse. Peruutukset ja kyselyt toimivat myös sähköpostin kautta: hyvinkaanratsastuskeskus@gmail.com

Talli tarjoaa Tervetuloa Ratsastamaan! -ETUKUPONGILLA:
- maksuton Tervetuloa tallille – käynti, mutta tämän ajankohta ilmoitetaan erikseen.
- uudelle asiakkaalle (joka siis on ratsastanut, tulee esim. toiselta koululta) viiden euron (5 €) alennus irtotunnista. Tämä alennus pätee siis normaaleilla vakiotunneilla, joille voi tulla kokeilemaan.
- kupongilla voi osallistua hoitokerhoon yhden viikon ajan. Hoitokerho toimii ti, ke ja to joka viikko.
- kupongilla saa yhden tenavatunnin (ponitalutus lapsille lauantaisin) puoleen hintaan.

Husön Ratsastuskeskus, Helsinki
http://huso.net/etusivu/
Tallillamme on monipuoliset ratsastuspalvelut!
Tällä hetkellä on tilaa niin vasta-alkajille, jo kauemmin harastaneille kuin muutaman vuoden taukoa pitäneille - niin lapsille kuin aikuisillekin. Meillä on noin 45 opetushevosta ja ponia, pienistä shetlanninponeista isoihin ratsuihin. Kaikki ponit ja hevoset ovat juuri ratsastuskouluun erityisesti valittuja ja koulutettuja. Omien huippuopettajien lisäksi tallillamme käy säännöllisesti ulkopuolisia valmentajia pitämäsää tehokursseja erilaisin teemoin.Seura järjestää perheen pienimmille ilmaisia heppakerhoja ja muuta toimintaa, mm kisoja kuukausittain.
Tervetuloa kauniiseen Husön mijööseen, joka on Helsingissä ja helppojen kulkuyhteyksien päässä.

Tervetuloa Ratsastamaan! -kampanjatarjous kesäkuun alusta alkaen kokeilutunti 30€.

Ilo Elää Hyvinvointipalvelut, Kirkkonummi
http://www.iloelaa.fi/hyvinvointitalli-ilo-elaa
Tule kokemaan hevosten läheisyys ja lämpö hyvinvointitallillemme!
Panostamme voimaannuttavaan ja kuntouttavaan terapeuttiseen hevostoimintaan sekä yksilölliseen ratsastuksen ja hevostaitojen opetukseen yksityistunneilla ja pienryhmissä. Myös varttuneemmat ensi kertaa ratsastusta kokeilevat ovat tervetulleita! Lisää iloa elämään saat osallistumalla hevosavusteisiin stressinhallinnan sekä vuorovaikutus- ja tunnetaitojen tunneille tai työnohjaukseen. Kodikas klubitalomme kutsuu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin teematilaisuuksiin kaikkia asiakkaitamme. Lisätietoja www-sivuiltamme www.iloelaa.fi tai jaana@iloelaa.fi.
Yhteystiedot: Hyvinvointitalli Ilo Elää, Myllypellontie 29, 02510 Oitmäki (Kirkkonummi). Puh. 040 161 8895.
Lämpimästi tervetuloa viihtymään ja kokemaan onnistumisen iloa!

Sähköisellä Mahdollisuuksien hevonen – Tervetuloa ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme maksuttoman Tervetuloa Hyvinvointitallille -käynnin (30 min). Käynnin aikana tutustut toimintaamme ja saat tietoa luonnon ja hevosten hyvää tekevästä vaikutuksesta kahvikupin ja leivonnaisen kera.

Keskustalli, Helsinki
www.keskustalli.fi
Keskustallin ratsastuskoulu Helsingin keskustassa tarjoaa ratsastustunteja lapsille ja aikuisille. Koulu on aloittanut toimintansa jo vuonna 1929.
Tarjoamme vakiotunteja aikuisille ja lapsille, ponitunteja lapsille (alaikäraja 6 vuotta), este- ja kouluvalmennuksia, teemakursseja (istunta, hevostaidot, katrilliharjoitukset), hevoskerhot ja mahdollisuuden kilpailla tallin hevosilla. Alkeiskursseja junioreille (alaikäraja 9 vuotta).
Tallin puhelinpäivystys on arkisin klo 8-9 tai 15-15.45 tai sähköposti keskustalli@keskustalli.fi

Etukupongilla saa 5€ alennuksen irtotunnista loka-marraskuun ajan tai ponitunnin puoleen hintaan loka- marraskuussa tiistaisin klo 16-17.

Kumpumäen tila, Pornainen
http://www.kumpumaki.fi/kumpumaki/
Tallimme tarjoaa kaikenikäisille ratsastajille laadukasta perusopetusta kilteillä hevosilla mukavissa puitteissa, maalaismiljöössä, ja kuitenkin aivan pääkaupunkiseudun tuntumassa.
Meillä on maksimissaan 6 hlön tasoryhmät ja tunneilla myös hypätään ja käydään maastossa. Meillä järjestetään säännöllisesti kilpailuja, joihin opetushevosilla voi osallistua. Pienimmille harrastajille on seuran järjestämä maksuton ponikerho ja tenavatunneilla pääsee taluttajan kanssa jo 4v alkaen ratsaille. Senioriryhmissämme ikä on vain numeroita ja harrastaa voi siihen sopivalla tempolla. Meillä on jo 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta, tervetuloa tutustumaan lämminhenkiseen porukkaamme! yhteydenotot: 0400-188255, Mia Laurinkoski, ratsastuskoulu@kumpumaki.fi, Kirveskoskentie 96, 07170 Pornainen.

Mahdollisuuksien hevonen- etukupongilla pääset maanantaisin klo 18 tutustumaan maksutta 20 min talutusratsastukseen. Tervetuloa!

Lähderannan talli, Tuusula

Niina Wasenius
+358 400 347 899
info@lahderannantalli.fi
http://www.lahderannantalli.fi
Monsantie 39 04380 Tuusula

Tervetuloa Ratsastamaan! - kampanjakupongilla uusille asiakkaille ilmainen ratsastustunti!

Marskun Talli, Lohja
http://www.marskuntalli.net/
Olemme SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu Lohjanjärven rannalla, omenapuiden keskellä. Käytössämme ovat osaavat tuntihevoset ja ponit sekä ammattitaitoiset ja iloiset opettajat sekä tallihenkilöstö. Tallimme tarjoaa ratsastustunteja alkeista vaativiin tunteihin niin este- kuin kouluratsastuksessa, kursseja, kilpailuita, tapahtumia, kesäleirejä, täysihoitotallipaikkoja sekä paljon muuta. Käytössämme on kenttä sekä iso maneesi. Kesällä on mukava käydä virkitäytymässä hyväpohjaisessa järvessä hevosten kanssa, rannan ollessa aivan tallin vieressä! Järjestämme tunteja ja tempausratsastuksia myös omille ryhmille sekä pari ja yksityistunteja.

Sähköisellä Mahdollisuuksien hevonen – Tervetuloa ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme :
*5 € alennuksen yhdestä irtotunnista normaali ryhmissämme TAI
*5 € alennuksen yhdestä lapsille/aloittelijoille suunnatusta yksityistalutustunnista tai jo ratsastusta harjoitelleille tarkoitetusta liinatunnista.

OTA YHTEYTTÄ: Marskun Talli/ Mariia " Marsku" Schrooten, Karstuntie 802, 08100 LOHJA, +358 40 444 5924 ratsastuskoulu[ät]marskuntalli.net

Poni- Haka Oy, Vantaa
http://www.saunalahti.fi/~ponihaka/
Ratsastuskoulumme sijaitsee Vantaalla, Hakunilassa. Olemme toimineet yli 40 vuoden ajan ratsastusharrastuksen hyväksi. Meiltä löytyy ryhmiä kaiken tasoisille lapsille ja aikuisille ja käytössä on yli 40 koulutettua opetushevosta tai -ponia. Tallillamme on ammattitaitoinen opetus sekä hyvät puitteet; mm. lämpöeristetty maneesi. Meillä on Suomen Ratsastajainliiton laatutallihyväksyntä.

Tervetuloa Ratsastamaan!
Kampanjatarjouksemme uusille asiakkaille:
- Kesän Takaisin Satulaan- kurssi aikuisille 19.-22.6. 2017 -10% 144€ (normaali hinta 160€)
- Heinäkuun alkeiskurssi lapsille (yli 8v) -10% hintaan 378€ (normaali hinta 420€).
17.7.-28.7.2017 klo 18:15-20:00 (ma-pe, yhteensä 10 kertaa ratsastusta ja hevostaitoja)
- Kesätunnit kesäkaudella 5.6.-28.7. välisenä aikana arkisin klo 16-17 hintaan 30€ (normaali hinta 35€) sekä syyskaudella alkaen 31.7.2017 kokeilutunti hevos- tai ponitunnille hintaan 30€/tunti (norm. 39/37€).
- Syyskauden tenavatunnit alkaen 31.7.2017 (5-7v) -10% uusista varauksista (normaali hinta 22x= 726€, 11x363€)

Varaukset puhelinpäivystyksestämme ma-pe klo 14:30-15:30 puh.09-8766304.
Tiedustelut kursseista sähköpostitse ponihaka@saunalahti.fi

Ratsastuskoulu Onnenpotku, Klaukkala
www.onnenpotku.fi
Olemme lämminhenkinen pieni ratsastuskoulu Nurmijärven Klaukkalasta. Tervetulleita ovat kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta. Meillä on tärkeää että jokainen saa edetä ajallaan ja tuemme hevosystävällistä käsittelyä ja ratsastusta.

Tervetuloa Ratsastamaan! -Etukupongilla pääset kokeilemaan irtotunnin hintaan 40e (norm. 45e) ja jos tuot ystäväsi hinta on sinulle 35e ja ystävällesi se on 40e.

Ratsastuskoulu Pikku-Pihlaja, Kellokoski
http://www.pikkupihlaja.fi/

Ratsutila Rustholli, Sipoo
http://www.ratsutilarustholli.fi/
Rauhalan talli, Kirkkonummi
https://rauhalantalli.wordpress.com/


Savijärven Kartano, Sipoo
http://www.savijarvigard.com/ratsastuskoulu.asp
Savijärven Kartano tarjoaa ratsastustunteja kaikenikäisille, kaikenkokoisille ja eri tasoisille ratsastajille. Savijärven Kartanon ratsastuskoulu on yksi vanhimmista ratsastuskouluista Suomessa. Opetushevosia on noin 18. Hevoset ovat kilttejä ja tottelevaisia. Koulutustaso on remonttihevosesta vaativaan kouluratsastukseen.

Etukupongilla Tervetuloa Ratsastamaan!-saat 5€ alennuksen ratsastustunnista. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Stall Syrenbacka, Sipoo
http://www.stallsyrenbacka.fi/ Läntinen Hangelbyntie 20, 01150 Söderkulla www.stallsyrenbacka.fi 045/678 3663
Tervetuloa Stall Syrenbackaan! Tule tutustumaan tallimme hevosiin, poneihin ja henkilökuntaan! Ratsastuskoulu sijaitsee Hangelbyssä, vain 20 min ajomatkan päästä Helsingistä ja 15 min Porvoosta. Syrenbackassa pääset nauttimaan ratsastuksesta kodikkaassa ja rennossa ilmapiirissä. Tarjoamme ratsastustunteja ja -kursseja pienryhmissä sekä lapsille että aikuisille. Pienten ryhmien ansiosta opetus on yksilöllistä. Opetusta myös ruotsiksi ja englanniksi. Perheen pienimmille talutusratsastusta lauantai aamupäivisin etukäteisvarauksella.Tapiolan Ratsastuskoulu, Espoo
http://www.tapiolanratsastuskoulu.net/Tuomarinkartanon Ratsastusopisto, Helsinki
http://www.ratsastusopisto.fi/

Tervetuloa Ratsastamaan! -kampanjatarjous: kokeilutunti 40€ (irtotunti normaalisti 45€), kesän alkeiskursseista -20%
Tuomarinkylän Ratsastuskoulu, Helsinki
http://www.tuomarinkylanratsastuskoulu.fi/

Tuomarinkylän Ratsastuskoulu tarjoaa hevosurheilua eri lajeissa.

Ratsastsuskoulullamme on pitkät perinteet sekä hevosmiestaitojen, että ratsastuksen opettamisessa. Olemme toimineet Tuomarinkylässä vuodesta 1968 sekä laajentaneet toimintaa Ruskeasuolle vuonna 2001.

Tervetuloa Ratsastamaan! -tarjouksemme:

Kesäkortti 6h -10% (norm. 240€) kupongilla 216€. Kesäkortti voimassa 12.6.-24.7.2017 ja se käy sekä Tuomarinkylän, että Ruskeasuon toimipisteissä.

Kausikortti Syyskaudelle 2017:

Tuomarinkylä 23h -10% (norm. 966€), kupongilla 869,40€.

Ruskeasuo 23h -10% (norm 1012€), kupongilla 910,80€.

Sitovat varaukset 31.5.2017 mennessä. Tarjous on uusille asiakkaille ja ratsastajille, jotka eivät ole ratsastaneet Tuomarinkylän Ratsastuskoululla vuosina 2016 ja 2017. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: info@tuomarinkylanratsastuskoulu.fi tai puhelimitse 09-7285128 (ma-pe klo 14-15.30).Tolkinkylän Ratsastuskoulu Oy, Vantaa
www.tolkinkylanratsastuskoulu.fi
Tolkinkylän Ratsastuskoulu on lämminhenkinen koko perheen talli keskellä Vantaata Tolkinkylän maalaismaisemissa. Tarjoamme eritasoisia ratsastuskursseja lapsille ja aikuisille. Tervetuloa ratsastamaan meille! Yhteystiedot: 050-3484843 (puhelinaika arkisin 12-13) tai info@tolkinkylanratsastuskoulu.fi

Tervetuloa ratsastamaan etukupongilla tarjoamme -10 € alennuksen kesän 2017 päiväleireistä.


Övergårdin talli, Siuntio
http://www.overgardintalli.fi/