SRL

Kerro kaverille:


HÄME

Harmonia-talli, Tampere
www.harmoniatalli.fi
Tallimme järjestää ratsastustunteja pienryhmissä lasten talutustunneista nuorten ja aikuisten koulu-este- ja maastotunteihin. Erityisryhmien ratsastusta varten meillä on luotettavat hevoset ja monipuoliset välineet,ramppi, sekä kokeneet avustajat ja esteettömät tilat.

Tallimme tarjoaa kupongilla maksuttoman Tervetuloa meidän tallille -käynnin. Käynnin aikana esitellään tallin tilat ja hevoset sekä kokeillaan talutusratsastusta 1/2h. www.harmoniatalli.fi

Ilolan Ratsastuskoulu, Valkeakoski
http://www.ilolanmaatila.fi/ratsutalli
Ilolan Ratsutalli Metsäkansassa on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, jossa talutus-, maasto-, alkeis- ja perusryhmäratsastustunteja,leirejä, valmennuksia ja kisoja ympärivuotisesti. Metsäkansan Helmi-maneesivuokrausta. Perusratsastustunnit sekä talutukset päivittäin ajanvaraus/ryhmät. Erityisryhmiä ja vammaisratsastus. Myös yön yli leirit.

Tilalla on lähipuoti ja asiamiesposti, ravintola ja majoitustoimintaa ympäri vuoden kotieläin- ja luomuviljelyn lisäksi. Etäisyydet: Helsinki 140km, Tampere 30km, Hämeenlinna 35 km, Turku 140km, Jyväskylä 140 km.Moottoritieltä vt 9 ja vt3 Konhossa rampista 33 Valkeakosken suuntaan vain pari minuuttia.Valkeakosken Eläinsairaala 5 min Ilolasta.

Ruokaa - Mökki- ja huonemajoitusta - Ratsastusta - Kotieläimiä
Avoinna ympäri vuoden.

TERVETULOA ILOISEEN ILOLAAN!

Tervetuloa ratsastamaan!
-etukupongilla
* tarjoamme -5%:n tutustumisalennuksen ratsastuslomapakettiin. Mainitsethan etukupongin varauksesi yhteydessä.
* 5 kerran kortti perusryhmätunneille 125 e, voimassa 1.1.-15.4.17, myynnissä rajoitettu määrä.

Tervetuloa tutustumaan!

Kataja-talli, Ypäjä
http://www.katajatalli.fi/


Kivitalli
+358 40 703 2414
kaisa@kivitalli.net
http://www.kivitalli.net
Lammijärventie 101 38210 Sastamala
Ratsastus- ja hevospalveluita kaikille ikäryhmille + erityisryhmät

Tervetuloa Ratsastamaan -kupongilla tutumiskerta 2 yhden hinnalla ja ensimmäinen 10 kerran kortti 160€

Laaksolan Ratsutila, Kangasala

www.laaksola.fi
Laaksolan Ratsutila on moderni ja monipuolinen ratsastuskeskus Kangasalla. Ratsastuskoulussamme opetamme ratsastusta sekä lapsille että aikuisille. Koulussamme keskitymme tehokkaisiin ja laadukkaisiin ratsastustunteihin, panostamme tasokkaisiin opetushevosiin ja ammattitaitoiseen opetukseen. Tallissamme noudatamme hyviä hevosmiestaitoja ja hevosten hyvinvointi on meille tärkeä asia. Tallissa asiakkaita odottaa reippaat tallitytöt sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Yhteydenotot s-postilla info@laaksola.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeella www.laaksola.fi

Tervetuloa ratsastamaan-etukupongilla tarjoamme irtotunnin hintaan 25 eur. (norm 35 eur.)


Lukkosuon Ratsutila, Orivesi
www.lukkosuonratsutila.com

Luomajärven Hevoskievari, Ikaalinen
http://www.hevoskievari.fi
Puhelin:+358 500 231 855, sähköposti: relax@hevoskievari.fi
Luomajärven Hevoskievari on 1800 –luvun tunnelmaa huokuva matkailutila keskellä kauneinta maaseutua. Tarjoamme 1h – 7h kestoisia päiväretkiä varmajalkaisilla ja kilteillä suomenhevosillamme ympäri vuoden. Lisäksi löydät valikoimastamme laadukkaat, vaihtuvilla teemoilla varustetut ratsastuslomapaketit, joita on tarjolla ympäri vuoden. Tutustu sivuihimme ja löydä mieleisesi kokonaisuus! Tasot ensikertalaisista jo kokeneempiin ratsastajiin. Vaihtoehtoja löytyy niin aikuisratsastajille, lapsille, nuorille kuin kokonaisille perheillekin. Tilalla on ravintola ja majoitustoimintaa ympäri vuoden. Etäisyydet: Helsinki 250km, Tampere 65km, Turku 175km, Jyväskylä 215km.

Tervetuloa ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme -5%:n tutustumisalennuksen ratsastusretkelle tai ratsastuslomapakettiin. Mainitsethan etukupongin varauksesi yhteydessä.
Tervetuloa tutustumaan!

Luopioisten Ratsastuskeskus, Aitoo
http://www.luopioistenratsastuskeskus.com/


Niihama Riding Oy, Tampere
www.niihamariding.fi
Niihama Riding Oy on kokoperheen Laatutalli Tampereen Ratsastuskeskuksessa. Ratsastustunteja löytyy kaikentasoisille ratsastajille tasoilta ponitalutuksesta aina kilpailemisesta kiinnostuneille. Lisäksi järjestämme aktiivisesti hoitokursseja, ratsastuskursseja sekä kilpailuita. Meillä on osaavat ratsut ja kokeneet ratsastuksenopettajat, tervetuloa mukaan!


Tervetuloa Ratsastamaan! -kupongilla tarjoamme pääopettajan johdolla tutustumisen toimintaamme ja ratsastukseen liittyvän alkukartoituksen kahvituksen kera. Nähdään tallilla!Okeroisten Tallin ratsastuskoulu, Lahti
+358 44 355 5661
okeroistentalli@gmail.com
http://www.okeroistentalli.fi
Kunnantie 129 15820 Lahti

Tervetuloa Ratsastamaan! -kampanjakupongilla tarjoamme: Tule ja tuo ystäväsikin testaamaan ratsastuskouluamme kesäkuun ajan KAKSI YHDEN HINNALLA! Soita ja varaa: 044-3555 661/ Suzanni Bebek, ratsastuksenopettaja

Ratsastuskoulu Saajan Talli, Hämeenlinna
http://www.saajantalli.net/

Mukavan ilmapiirin maalaistalli lähellä kaupunkia. Tarjoamme ratsastustunteja lapsille ja aikuisille ponitalutuksista ja alkeiskursseista valmennustunteihin este- ja kouluratsastuksessa. Ponitunneilla on käytössä 8 persoonallista ponia, aikuisille taas osaavat ja luotettavat suomenhevosratsut. Ratsastamme pienissä (4-7) ratsukon tasoryhmissä ammattitaitoisten opettajien johdolla. Käytössä on kenttä ja maneesi. Järjestämme myös maastoratsastuksia kansallisen kaupunkipuiston maisemissa.

Ota yhteyttä, tavataan hevosten merkeissä: laura.kajanto(at)saajantalli.net puh. 040 565 0909

Tervetula Ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme ensimmäisen MINITUNNIN (½h ratsastus, taluttaja käytössä tarvittaessa) ILMAISEKSI.

Ruoveden Ratsutalli
http://ruovedenratsutalli.fi/
Ruoveden Ratsutalli sijaitsee upeissa järvimaisemissa maaseudun rauhassa. Palveluihimme kuuluvat ratsastustunnit kaiken tasoisille harrastajille, maastovaellukset omilla rauhallisilla metsäreiteillä, maastoestetunnit, kesäleirit sekä viikonloppuleirit ympäri vuoden. Järjestämme myös Ruoveden ratsastuspainotteisen lukion ratsastuskurssit.

Tervetuloa ratsastamaan!-etukupongilla tarjoamme uusille asiakkaille -10 % kaikista ratsastustunneista, vaelluksista ja viikonloppuleireistä.

Starr-talli, Sastamala
www.starrtalli.nettisivu.org
Starr talli Sastamalassa tarjoaa ratsastustunteja monipuolisesti kaiken ikäisille, perheen pienimmille talutustunnit, ajotunteja poneilla, ajokerho, valmennustunnit, erilaiset kurssit mm.hoitokursseja, ponikerho, hevostelutunnit sekä päiväleirejä ympäri vuoden ja leirejä koulujen lomilla.


Tervetuloa Ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme:
-5e hoitomerkkikurssista tai yhdestä ratsastus- tai ajotunnista meillä (1/hlö irtotuntihinnoista).
Sekä -5% alennus tallipuodista ostettavasta ratsastustarvikkeesta (1/hlö normaalihinnoista).

Tortolan Tallit, Artjärvi

+358 50 369 9294
tortola@pp.phnet.fi
http://www.tortolantallit.net
Hietanantie 623 16260 Hietana

Tervetuloa Ratsastamaan! - kampanjana kupongilla kaksiratsastajaa yhden hinnalla irtotunnille ryhmään. Etu koskee sekä uusia, että vanhoja asiakkaita. Etu käytettävissä 1 kerran/hlö ja voimassa kampanjan ajan.Viitaniemen Ratsutila, Tampere
www.viitaniementila.fi
Viitaniemen Ratsutila on laadukas ratsastuskoulu maaseudun rauhassa kauniissa kartanomiljöössä. Meille on tervetulleita kaiken ikäiset ja tasoiset ratsastajat. Hevosemme ovat osaavia ja kilttejä ja sopiva ratsu löytyy niin ensi kertaa satulaan nousevalle kuin kilpailuihin tähtäävällekin. Vakituisten ryhmäratsastustuntien lisäksi tarjoamme erilaisia maastoratsastusmahdollisuuksia sekä valmennus- ja yksityistunteja. Meillä pääset harjoittelemaan ratsastuksen lisäksi myös hevosen hoitamista ja käsittelyä. Nähdään tallilla! Yhteystiedot: p. 050 5407237/talli, 0400627 954/Viljakukka Lähteenmäki, viitaniementila@gmail.com, Kaakkolammintie 5, 33680 Tampere.

Sähköisellä Mahdollisuuksien hevonen – Tervetuloa ratsastamaan! -etukupongillatarjoamme uusille asiakkaille ensimmäisen ratsastustunnin puoleen hintaan.