SRL

Kerro kaverille:

KAAKKOIS-SUOMI

Anjalan hevoskeskus, Anjala, Kouvola
https://www.facebook.com/anjalanhevoskeskus/

HS-Talli, Liikkala
+358 40 587 3656
hanna@hs-talli.net
http://www.hs-talli.net
Pyttyläntie 21 46750 Liikkala
Ratsastustunteja pienissä ryhmissä osaavilla suomenhevosilla (vuonoh.) myös maastossa. Leirejä kesällä, lomilla ja viikonloppuina. Mahdollisuus ajo-opetukseen.

Tervetuloa Ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme 4€ alennuksen kokeilutunnista TAI kaksi kaksi ratsastajaa tunnille yhden hinnalla.

Kiviharjun tila, Kouvola
http://www.kiviharjuntila.fi/
Kiviharjun tila Kouvolassa tarjoaa monipuolista ratsastuskoulutoimintaa kaiken ikäisille:
*vakiotunteja koulu- ja esteratsastuksessa ti-la sekä aikuisille että lapsille ja nuorille taitotason mukaan, myös iäkkäämmät ratsastajat ovat tervetulleita. Lisäksi talutustunteja perheen pienimmille lauantaisin.
* Alkeiskurssit alkavat pitkin vuotta, niistä osa kohdennettu aikuisratsastajille ja/tai lajin pariin palaaville.
* Maastoratsastusta hyvissä ja turvallisissa maastoissa.
* Kesäisin ratsastusleirejä jo 16 vuoden kokemuksella. Viihtyisät majoitustilat ja ammattitaitoinen opetus.
* Tilauksesta räätälöimme sopivia hevos- ja ratsastuspainotteisia paketteja mm. TYHY-ryhmille.
* Hevosavusteista toimintaa erityisryhmille.
Tervetuloa Ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme seuraavaa:
- Maksuton Tervetuloa tutustumaan meidän tallille -käynti ennakkovarauksesta. Varaukset numerosta 045-1333076. Käynnin aikana pääset tutustumaan tallin tiloihin, hevosiin ja tuntitoimintaan. Tarjoamme myös kahvit/mehut maneesin kahviossa.
- Maksuttomat Tutustu hevoseen -illat joka keskiviikko klo 17-18. Mahdollisuus tutustua hevoseen eläimenä ja päästä harjaamaan. Ilmoittautuminen ennakkoon numerosta 045-1333076.
- Uudelle asiakkaalle, jolla on jo ratsastuskokemusta, viiden (5) euron alennuksen norm. hintaisesta irtotunnista ratsastuskoulun vakioryhmissä.

Relanderin Ponitalli, Mikkeli
http://www.relanderinponitalli.fi/
Relanderin Ponitalli on koko perheelle suunnattu laadukas ratsastuskoulu. Tunteja löytyy lasten ratsastustunneista (alkaen noin 3-vuotta), aikuisten alkeiskursseista aina kilpavalmennukseen asti. Järjestämme monipuolista toimintaa yhdessä tallillamme toimivan ratsastusseuran Sairilan Ratsastajat ry:n kanssa.

Etukupongillatarjoamme maksuttoman talliin tutustumisen sovittuna aikana. Kupongilla annamme myös uusille asiakkaillemme annamme 5 euron alennuksen ensimmäisestä ratsastustunnista. Varaa aikasi puh. 050 5576209.

Raijan talli, Lappeenranta
http://www.raijantalli.net/
Raijantalli oy, Lappeenranta, puh +358400953068

Tallillamme ratsastustunteja kaiken ikäisille. Menossa lasten ja aikuisten alkeis/jatkotunteja, mukaan mahtuu! Tutustu myös kesäkurssitarjontaan. Ratsastuskoulullamme eri tasoisia koulu-, este- ja maastoratsastustunteja. Pienryhmiä koulu- ja esteratsastuksessa. Tervetuloa kaikki vasta-alkajat, harrastajat sekä uudet ja vanhat kilpatiimiläiset!

Tervetuloa Ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme uusille ratsastajille ensimmäisestä tunnista -20%.

Saksalan Ratsastuskeskus, Kotka
www.sakra.fi
Saksalan Ratsastuskeskus tarjoaa laadukkaita pienryhmätunteja (2-4 ratsukkoa) osaavilla hevosilla. Tunnit pidetään pääsääntöisesti arkisin ma-pe klo 16-18. Tarvittaessa pidämme sovitusti tunteja myös muina aikoina. Järjestämme intensiivikursseja erilaisilla teemoilla. Tallilla on tarjolla modernit tallitilat erinomaisine ratsastuspohjineen. Tallillamme käy myös ulkopuolisia valmentajia, joiden valmennuksiin edistyneimmillä tuntiratsastajilla on mahdollisuus osallistua. Tarjoamme myös ratsutuksia ja hevosten täysihoitopaikkoja.
Tervetuloa ratsastamaan - etukupongilla tarjoamme esittelyn tallin tiloista ja samalla tarjoamme pullakahvit. Varaa oma esittelyaikasi p. 040 595 8814 /Sari tai vaihtoehtoisesti tarjoamme uudelle asiakkaalle 5 euron alennuksen irtotunnista ryhmätunnilla. Tervetuloa ratsastamaan!