SRL

Kerro kaverille:

KESKI-SUOMI

Arranmaan ratsastuskoulu, Hirsilä
http://www.sivukoti.com/arranmaa/index.php


Hankasalmen Ratsastuskoulu, Hankasalmi
Hankasalmen Ratsastuskoulu tarjoaa kaikenikäisille laadukasta ratsastuskoulu -ja valmennustoimintaa (koulu,este,kenttä) alkeista-vaativalletasolle. Kätössämme on osaavat ja turvalliset ponit ja hevoset. Tallillamme on pitkät perinteet, talli on toiminut ensi keväänä 30 vuotta :) Kauniiseen maalaisympäristöön ovat kaikki tervetulleita!
Tiedustelut: puh. 040-7732320, info@hankasalmenratsastuskoulu (www.hankasalmenratsastuskoulu.fi, olemme myös facebookissa)

Kupongilla ilmainen tutustumisratsastus 30 min.

Tervetuloa!

Luomajärven Hevoskievari, Ikaalinen
www.hevoskievari.fi

Mikkolan Ratsastuskoulu, Vilppula
http://www.mikkolanratsastuskoulu.com/


Purola Farm, Saarijärvi
http://www.purolafarm.fi
Kekkosentie 491 43100 SAARIJÄRVI
Islanninhevostallimme tarjoaa kilteillä ja koulutetuilla issikoilla kaikentasoisille ratsastajille maastoretkiä ja -vaelluksia, askellajitunteja pienryhmissä, valmennuksia ja - kursseja, vaellusleirejä nuorille ja aikuisille, hevoskerhotoimintaa sekä sosiaalipedagosista hevostoimintaa. Luomutilallamme on myös majatalo, jonne mahtuu 18 majoittumaan. Lisäksi kokous- ja ruokapalveluja, TYKY-toimintaa sekä turvehoitoja.
Sähköisellä Mahdollisuuksien hevonen – Tervetuloa ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme maksuttoman Tervetuloa meidän tallille -käynnin (30 min). Käynnin aikana esitellään tallin tilat ja hevoset sekä käydään läpi ratsastuksen perusteita. Lopuksi juodaan yhdessä kahvit tai mehut majatalossa.
Meidän tallilla -kuponki oikeuttaa hevostaitokerhon yhteen osallistumiseen. Kerho toimii keskiviikkoisin klo 17-18.30. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset ja nuoret (9-12 v.).

Ratsastus ja Vikellys Rasipelto, Kangasniemi

+358 40 500 7851
mervi.elg@gmail.com
http://www.vikellysrasipelto.com/
Hännysniementi 82 51310 Kangasniemi

Ratsastus ja vikellys Rasipelto on monipuolinen harrastetalli Suomen kauneimmassa kunnassa, Kangasniemellä. Hevosia ja poneja löytyy kaikenkokoisille ratsastajille. Meillä voit myös valmentautua vikellyksessä, lähteä kärrylenkille, osallistua heppaleirille tai heppakerhoon.

Tervetuloa Ratsastamaan! -etukupongilla voit uutena ratsastajana tulla ilmaiseen tallin ja hevosten esittelykierrokseen, sekä osallistua 30min. ratsastukseen.Vanhana kävijänä saat oman tunnin puoleen hintaan, kun tuot uuden ystävän tutustumiskäynnille.