SRL

Kerro kaverille:

LOUNAIS-SUOMI

Melkkilän Ratsutalli

+358 40 577 9073
anna-maija.melkkila@ebaana.net
http://www.ratsutalli.net
Heikkiläntie 89 25500 Perniö

Tervetuloa Ratsastamaan! -kampanjakupongilla tarjoamme tutustumistunnin hintaan 20€ (norm. 27€).

Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy, Turku
www.metsakylanratsastuskeskus.fi


Merjan talli, Koski Tl
http://www.kolumbus.fi/merjantalli/

Punkin Talli, Loimaa
http://www.punkintila.fi/
Punkin talli on idyllinen maalaistalli, joka tarjoaa harrastamiseen laadukkaat puitteet kaikenikäisille ratsastajille. Hevosemme viettävät mahdollisimman lajinmukaista elämää, jota mahdollistamaan meillä on rakennettu hevosille virikepihatto. Ratsastajien käytössä on hyvin valaistu kenttä, lämmin ja tilava maneesi sekä maastoja. Maastoesteitäkin löytyy. Ratsastustunneillemme voit osallistua, olipa tavoitteenasi kilparatsastus taikka arjen kiireestä irrottautuminen. Aloitteleville aikuisille järjestämme kiireiseenkin arkeen mahtuvia lyhyitä minialkeiskursseja ja lapset oppivat ratsastusta ja hevosten hoitoa suosituissa ponikouluissamme. Miniponikouluun pääsee mukaan jo 3-vuotiaana! Toimimme aktiivisessa yhteistyössä Loimaan Ratsastajat Ry:n kanssa ja seura tarjoaakin mm. kaikille avoimia ja ilmaisia oheisliikuntatuokioita. Tule Sinäkin mukaan iloiseen hevosrakkaaseen joukkoomme!

Sähköisellä Mahdollisuuksien hevonen – Tervetuloa ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme:
- ratsastuksenohjaajan johdolla tutustumisen tiloihimme ja toimintaamme ja ratsastukseen liittyvän alkukartoituksen kahvittelun kera. Tulkaa vaikka koko perhe yhdessä!
- irtotunnin hintaan 25€ (norm. 35€)
- Hevonen Tutuksi -teematuokion, kerromme Sinulle hevosesta eläimenä ja pääset tutustumaan hevoseen tallissa hevosta hoitaen

Rattolan Tila, Turku
www.rattolantila.fi
www.hevostoimintatanninen.com
Rattolan Tila tarjoaa yksilöllistä ja tavoitteellista hevosavusteista toimintaa ja erityisratsastusta kaikenikäisille hevostelijoille! Toiminnan tavoitteet ja sisältö suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja toimintakyvyn mukaan. Toiminnassa painotetaan vuorovaikutusta hevosen kanssa, opetellaan hevosmiestaitoja ja pyritään rentouttavaan ja voimaannuttavaan hevoskokemukseen. Rattolan Tila tarjoaa idyllisen maalaismaiseman lähellä kaupunkia hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa. Toiminta sopii erityisen hyvin esimerkiksi aloittelijoille, iäkkäämmille harrastajille, erityisryhmille ja lajin pariin palaaville! Toiminta tapahtuu 1-2 hengen ryhmässä. Yhteystiedot puh. 044-3007721/Liisa Tanninen;liisa@hevostoimintatanninen.com, Auvaismäentie 381, 21330 Paattinen.
Sähköisellä Mahdollisuuksien hevonen – Tervetuloa ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme tutustumiskerran (60 min) hevosavusteisessa toiminnassa hintaan 39€ /hlö (norm.50€).

Someron Hevosharrastekeskus, Somero
http://www.someronhevosharrastekeskus.fi/


Terhin Talli, Somero
http:// www.terhintalli.palvelee.fi

Terhin Talli on SRL:n hyväksymä harrastetalli Somerolla. Meillä vallitsee maalaistunnelma jossa kaikenikäiset ja tasoiset pääsevät harrastamaan. Meillä on ratsuja pienistä Shetlanninponeista isoihin puoliverisiin ja kaikkea siltä väliltä. Hevoset ovat mukavia ja koulutettuja ja niitä löytyy kaiken tasoisille.
Tallimme tarjoaa ratsastustunteja, miniponitunteja ja talutusratsastusta. Tunneille on mahdollista osallistua myös omalla hevosella tai ponilla. Lisäksi tallillamme pyörii aktiivinen heppakerho ympäri vuoden ja junioreille junnuklubi. Tunti ja kerhotoiminnan lisäksi järjestämme mm leirejä, valmennuksia ja kursseja.Wasaborgin talli, Uusikaupunki
http://wasaborgintalli.fi/