SRL

Kerro kaverille:

POHJANMAA

Fäbodantien Talli, Pietarsaari


http://www.fabodantientalli.fi/
Fäbodantien Talli on monitoimtalli. Meillä on ratsastuskoulu, Hippoksen hyväksymä ravikoulu, täysihoitopaikkoja yksityisille, hevoskasvatusta ja maatilatamatkailu.Tarjoamme Fäbodantientallilla erittäin monipuolista ratsastuskoulutoimintaa;
*vakiotunteja tarjolla ma-la sekä aikuisille että lapsille ja nuorille, myös eläkeläisille. Lisäksi talutusratsastusta pienille lapsille tiistaisin.
*kouluratsastusvalmennusta, istuntatunteja, pienryhmiä, estekursseja
*hevoskerhoja ja päiväleirejä lapsille
* viikonloppuleirejä aikusille
* kesäleirejä
* maastoratsastusta
* poniagility ja poniajotunteja
*hevosen hoito- ja käsittelykursseja
Tarjoamme asiakkaillemme viihtyisän ja valoisan tallin hevosten hoitoon, ratsastukseen maneesin sekä ulkokentän este- ja koulukalustoineen. Kentän laidalla ja maneesissa on runsaasti katsomotilaa. Asiakkaiden ja muiden vierailijoiden käytössä on kerhohuoneen kahvio-oleskelutila, sekä siistit WC- ja suihkutilat kuin myös lokerikot. Seura järjestää perheen pienimmille ilmaisia heppakerhoja ja muuta toimintaa, mm kisoja kuukausittain.Tallilta saa myös lainakypärän käyttöön veloituksetta. Henkilökuntamme on osaavaa ja palveluhenkisiä. Tallin yhteystiedot on 040 – 734 9561 / Patricia Haglund . Tallin osoite ; Fäbodantie 132, 68620 Pietarsaari

Talli tarjoaa ETUKUPONGILLA:
- maksuttoman Tervetuloa meidän tallille -käynnin (30 min). Käynnin aikana esitellään tallin tilat ja hevoset sekä kerrotaan ratsastuksen perusteista ja juodaan yhdessä kahvit tallituvalla.
- uudelle asiakkaalle (joka siis on ratsastanut, tulee esim. toiselta koululta) viiden euron (5 €) alennus irtotunnista. Tämä alennus pätee siis normaaleilla vakiotunneilla, joille voi tulla kokeilemaan.
- kupongilla saa yhden ponitalutusratsastus (2 kierrosta kun on ponitalutsuratsastus tiistaisin )

Muhosen talli, Kälviä


http://www.muhosentalli.fi/ myös facebokissa
Tarjoamme ratsastustunteja kaikenikäisille ja tasoisille.Voit vain harrastaa tai edetä tavoitteellisesti valmennuksista kisoihin.
-ponikerhot ilmaisia (joka viikko)
-terapiaratsastusta
-kesällä kursseja ja sopimuksen mukaan istuntatunnit 1,5h
Tervetuloa !
Sirpa Muhonen 040 5038148 muhosentalli@gmail.com

Perhon Ratsastuskoulu, Perho

Sorja Pyykkönen
+358 40 808 5056
sorja.pyykkonen@kpedu.fi
http://www.kpedu.fi/palvelut/muut-palvelut/perhon-ratsastuskoulu
Haanentie 26 69950 Perho

Perhon ratsastuskoulu toimii Keski-Pohjanmaan ammattiopiston ja aikuiskoulutuksen yhteydessä. Ratsastuskoululla on käytössä 10 opetushevosta, joita käytetään sekä hevosenhoitajaopiskelijoiden koulutuksessa että ratsastuskoulun toiminnassa. Ratsastuskoulu tarjoaa ratsastustunteja, ratsastusretkiä ja kesäisin ratsastusleirejä. Talvikaudella 6-14-vuotiaille lapsille järjestetään hevoskerho, jossa tutustutaan hevosiin ja hevosen hoitoon. Kerho on lapsille ilmainen, eikä siihen tarvitse ilmoittautua erikseen.

Tervetuloa ratsastamaan – kampanjakupongilla uusille ratsastajille 5€ alennus irtotunti hinnasta, vanhan ratsastajan tuodessa uuden asiakkaan, vanha asiakas saa ilmaisen ratsastustunnin ja uudelle kupongin mukainen hinta.

Rajakallion Ratsutila, Karvia


www.rajakallionratsutila.fi Olemme myös facebookissa.
Viihtyisä maalaistalli tarjoaa perinteistä ratsastuksen opetusta pienryhmissä kentällä, tason mukaan koulu- ja esteharjoituksia. Lisäksi maastotunteja. Myös pidemmät retket, vaellukset ja leirit ovat suosittuja.Tallimme on avoinna tuntien aikaan ja lisäksi aina sopimuksen mukaan. Viikottaiset tunnit arki iltoina ja myös lauantaisin, jolloin myös talutusratsastus. Torstaisin on heppakerho.Tallillamme panostetaan ilmapiiriin, olemme onnistuneet siinä hyvin. Koko talliporukka puhaltaa yhteen hiileen ja harrastus on mukavaa. Lisäksi kiinnitämme huomiota turvallisuuteen ja siisteyteen sekä hevosten hyvinvointiin. Tallillamme asuu 10 eri kokoista ja tasoista hevosta ja ponia, laumasta löytyy kaikille mieleinen kumppani harrastamiseen. Kaikki hevosemme ovat koulutettuja ja kilttejä. Lisäksi puput ja kissat viihdyttävät olemuksellaan.Tervetuloa! Jenni Rajakallio 0505742280
Tervetuloa ratsastamaan! -etukuponginvoit hyödyntää tallillamme mikä tahansa lauantai. Klo 15 alkaa talutusratsastus, etusetelillä pääsee kokeilemaan yhden ilmaisen kierroksen hepan selässä ja samalla käynnillä saa tietenkin tutustua talliin ja hevosiin.

Ratsastuskoulu / Ridskolan Caprilli, Uusikaarlepyy


www.caprilli.fi
Ratsastuskoulu Caprilli tarjoaa ratsastustunteja ja valmennuksia max. 5 hengen pienryhmissä eritasoisille ratsastajille. Osaavista hevosistamme löytyy ratsuja moneen eri makuun. Alkeisopetus pääasiassa yksityis- tai 2-3 hengen miniryhmissä. Käytössämme on suuri maneesi ja ratsastuskenttä, maastoesterata sekä maastoreittejä. Meillä on myös hyvät tilat leirien järjestämiseen ympäri vuoden. Järjestämme leirejä, tunteja ja valmennuksia myös tilauksesta omille, pienemmillekin ryhmille - kysy rohkeasti! Kaikille tunneille ja leireille voit osallistua myös omalla hevosella - kiinnostaisiko esimerkiksi kenttäratsastus-kokeiluviikonloppu kaveriporukalla? Kaikki palvelut sekä suomen että ruotsin kielellä. Meillä voit maksaa myös Smartum- tai Tyky-seteleillä. Tervetuloa tutustumaan! Voit poiketa ensin myös vain katsomassa paikkoja ja tervehtimässä, halutessasi varata lyhyen juttuhetken soita etukäteen niin kerromme mielellämme lisää myös paikan päällä.Yhteystiedot: 040 738 0502 / Laura Erkkola posti@caprilli.fi Kovjoentie 87 66900 Uusikaarlepyy
Sähköisellä Mahdollisuuksien hevonen - Tervetuloa ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme 10 euron alennuksen ensimmäisestä ratsastustunnista uudelle asiakkaalle (tai vanhalle asiakkaalle uuden asiakkaan tuomisesta tunnille -10 e seuraavan ratsastustunnin tai ratsastuskortin hinnasta) tai 10 euron alennuksen kesäleiristä 2017. 1 kuponki / asiakas

Ratsastuskoulu Kipinä, Ylistaro

+358 40 501 3394
info@ratsastuksenkipina.fi
http://www.ratsastuksenkipina.fi/
Tuulivuorentie 185 61400 Ylistaro

Tervetuloa Ratsastamaan! -etukupongilla uudelle asiakkaalle 2 kokeilutuntia yhden hinnalla.

Suupohjan Ratsutalli, Karijoki Myrkyn kylä


http://personal.inet.fi/yritys/ratsutalli/
Suupohjan Ratsutallilla on hyvät ja turvalliset puitteet ratsastusharrastuksen aloittamiseen niin alkeista kuin pidemmälle päästessä. Tallilla on eritasoisia ryhmiä lapsille ja aikuisille, niin este-kuin koulupuolellakin ja tallillamme toimii SRL:n Talent-ohjelma. Tenavatunnit lapsille talutusratsastuksen merkeissä ja aikuisille lisäksi "Takaisin satulaan"-kurssi aiemmin jo vähän ratsastaneille. Koulutetut ja kivat ponit ja hevoset ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat täällä sinua varten. Löydät meidät Facebookista myös. Tervetuloa ratsastamaan!-etukupongilla tarjoamme viiden euron alennuksen irtotunnista tutustumiskäynnin yhteydessä.
Tervetuloa!


Tiinan talli, Seinäjoki


Olemme Seinäjoella toimiva koko perheen ratsastuskoulu.
Meille on hyvät kulkuyhteydet.
Tutustu talliimme www.tiinantalli.com
Etusetelilläilmainen tallikierros/esittely tallilla.