SRL

Kerro kaverille:

POHJOIS-SUOMI

Aaltokankaan Ratsutallit Oy, Oulu
www.aaltokankaanratsutalli.fi
Meillä on tunteja kaiken tasoisille sekä aikuisille että vähintään 7-vuotiaille lapsille ja nuorille.
Alkeisratsastajat ja taukoa pitäneet ovat erittäin tervetulleita. Opetushevosia ja -poneja on n. 20, joten kaikille löytyy sopiva ratsu. Viikonloppuisin järjestämme erilaisia kursseja ja kilpailuita. Panostamme asiakkaiden kuunteluun ja hyvään henkeen tallilla. Meillä on mukava ratsastaa! Tallillamme toimii ratsastusseura Kentaurit98.

Tervetuloa Ratsastamaan -markkinointikampanjan etukupongillatarjoamme ensimmäisen tunnin uusille asiakkaille 15 € hintaan (norm. 29 €). Olet uusi asiakas, jos et ole ratsastanut meillä syksyn 2013 jälkeen.

Hevosaitta, Muhos
https://www.facebook.com/hevosaitta.aitta

Kainuun Vaellustalli, Sotkamo
www.kainuunvaellustalli.fi
Kainuun Vaellustalli järjestää islanninhevosretkiä metsämaastoissa ympäri vuoden ja yksilöllisesti tasoryhmissä. Ikäraja aloitteleville ratsastajille maastoretkillä on 12 vuotta – sitä nuoremmille aloittelijoille on tarjolla talutusratsastusta etukäteisvarauksesta. Niin lapsille kuin aikuisillekin soveltuva issikkakerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa viikonloppuisin ja lisäksi tarjolla on askellajipainotteisia ratsastustunteja tilauksesta turismisesonkien ulkopuolella. Osaavista hevosistamme löytyvät sopivat ratsut myös ensi kertaa ratsastusta kokeileville – kokeneempien asiakkaiden kanssa mennään reippaammin. Tervetuloa ratsaille!
Yhteystiedot: 0400 913 215 / Olga Pohjola; info@kainuunvaellustalli.fi Riekinrannantie 6 B, 88600 Sotkamo

Sähköisellä Mahdollisuuksien hevonen – Tervetuloa ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme maksuttoman Tervetuloa meidän tallille -käynnin (30 min). Käynnin aikana esitellään tallin tilat ja hevoset sekä kerrotaan ratsastuksen perusteista ja juodaan yhdessä kahvit tallituvalla.

Kajaanin Hevosharrastekeskus
+358 40 527 0797
ratsastuskeskus@kajaani.net
http://www.ratsastuskeskus.kajaani.net
Mustikkamäentie 44 87950 Kuluntalahti
Ratsastuskoulu, joka tarjoaa ratsastukseen liittyviä palveluja turvallisessa ja laadukkaassa ympäristössä.

Tervetuloa Ratsastamaan! -kamppanjaetuna uusille ja entisille asiakkaille 5 euron alennus ryhmätunnista tai 10 euron alennus yksityistunnista/etu käytettävissä kerran.


Kummun Tila, Viinijärvi
www.kummuntila.fi

Millihaka, Tornio
http://www.millihaka.net/
Millihaka on hevospalveluja ja hevosavusteista toimintaa tuottava yritys Tornion Aapajoella. Tarjoamme täysihoitotallipaikkoja, ratsastusta sekä kärryajelua. Haluamme tarjota kaikenikäisille hevosista ja ratsastuksesta kiinnostuneille mukavia hetkiä hevosten parissa.

Tervetuloa ratsastamaan - etukupongilla
tarjoamme maksuttoman Tervetuloa meidän tallille käynnin (30 min) jolloin tutustumme talliin ja hevosiin.

Oulunsalon Ratsastuskoulu, Oulu
http://www.oulunsalonratsastuskoulu.fi/
Olemme toukokuussa 2007 aloittanut SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu. Vuonna 2010 SRL palkitsi meidät Suomen parhaana ratsastustallina.Tarjoamme ratsastustunteja kaikenikäisille eri tasoisissa tuntiryhmissä. Tiloissamme toimii ratsastusseura Oulunsalon Ratsastajat Ry.

Tervetuloa Ratsastamaan! -etukupongilla tarjoamme uusille asiakkaille ensimmäisen ratsastustunnin puoleen hintaan. Uudeksi asiakkaaksi lasketaan kaikki, jotka eivät ole ratsastaneet meillä viimeisten kahden vuoden aikana.

Polar Lights Tours , Sirkka
+358 40 413 9248
info@polarlightstours.fi
http://www.polarlightstours.fi
Pohjanakanratsupolku 1 99130 Sirkka
Tallimme tarjoaa eripituisia ratsastusvaelluksia suomenhevosilla upeissa maisemissa, rekiajelua, ratsastustunteja koulu- ja esteratsastuksessa sekä matkaratsastusta. Tilamme ystävälliset ja iloiset alaskanhuskyt, suomenhevoset sekä muu talon väki odottavat innokkaina vierailuanne.

Tervetuloa Ratsastamaan! -kampanjan etukupongilla:

- Kahden henkilön vahvistettu varaus 5 päivän ratsastusvaellukselle Pöyrisjärvelle -100€/hlö.

- Minimissään 2 hengen varaus 2 päivän ratsastusvaellukselle -100€/varaus.


Seijan Ratsutalli, Hyrynsalmi
http://www.seijanratsutalli.fi

Ratsutalli Säväkkä
www.ratsutallisavakka.fi
Ratsastuskoulu lähellä Kuusamon keskustaa. Meillä on ratsastustunteja kaikentasoisille ratsastajille; alkeistunneista valmennusryhmiin. Maastoratsastusta upeissa rinnemaisemissa!
Tutustu tallimme nettisivuilla lisää.

Tervetuloa ratsastamaan- etukupongilla
uusille asiakkaille ensimmäinen ratsastustunti puoleen hintaan!
1h maastoratsastus kupongilla 30€ (norm 35€)

Ruskalaukka, Kuusamo
www.ruskalaukka.fi
Ruska Laukka tarjoaa monipuolisia hevospalveluja Kuusamossa. Perheyrityksen suomenhevoset sekä idyllinen pihapiiri tarjoavat rennon ympäristön hevosharrastukselle. Meillä voit opetella tekemään yhteistyötä hevosten kanssa kokonaisvaltaisesti, aina vaelluksista valmennuksiin. Teemme maastoretkiä turvallisilla hevosilla vaihtelevissa vaaramaisemissa vuoden eri aikoina, talvisin teemme myös perinteisiä rekiajeluita tarjoiluineen. Palveluistamme löytyvät ratsastus- valmennus-, ja hevostaitotunteja kaiken tasoisille. Järjestämme myös paljon erilaisia viikonloppu- ja kesäkursseja ja vierailevia valmentajia. Tilallamme ja pihapiirin rakennukset ovat viihtyisiä, toimiva ja kotoisa talli, asianmukaiset pihatot, upeat maastot, valoisa maneesi, iso kenttä sekä kotoisat nuotiopaikat ja muut tilat.
Intensiiviset yksityistunnit ja hevostoimintaa rentouttavassa ympäristössä. Opetamme asiakkaillemme hevosmiestaitoja hevosta kunnioittaen. Viikoittain tallilla kokoontuu suosittu lasten heppakerho. Teemme hevostemme kanssa myös tavoitteellista sosiaalipedagogista hevostoimintaa sekä yksilöiden että ryhmien kanssa. Meillä on myös liikuntarajoitteisille asiakkaille sopivat hevoset ja apuvälineet.

Sähköisellä Mahdollisuuksien hevonen – Tervetuloa ratsastamaan! -etukupongillatarjoamme:
- maksuttoman Tervetuloa meidän tallille -käynnin (30 min). Käynnin aikana esitellään tallin tilat ja hevoset sekä kerrotaan ratsastuksen perusteista ja nautitaan juomat tallituvalla
- Tallimme uusille asiakkaille ensimmäiset 2 tuntia puoleen hintaan
- Uusille asiakkaille hevostoimintakerta puoleen hintaan

Turkan Ratsurinne, Oulu
www.turkanratsurinne.fi
Turkan Ratsurinteellä pääsee ratsaille kaikenikäiset sekä tarjoamme erityisryhmille hevostoimintaa. Laadukkaat maastot sekä ratsastusolosuhteet takaavat sinulle elämyksellisen kokemuksen, joko ratsain, kärryajon tai talvisin rekiajon puitteissa. Meillä maastoon ja koulutunneille pääsee lapsista jo aikuisiän saavuttaneisiin harrastajiin. Tallillamme toimitaan yhteisöllisen hengen hyväksi, eli autetaan toista. Meiltä voit varata pienryhmämaastoja tai vaikkapa polttariseurueelle maastovaelluksen nokipannukahvien kera! Yhteystiedot : 0405536088- Anne Heiskanen : turkanratsurinne@gmail.com turkanrinne 3, 90660 Oulu

Tervetuloa kokeilemaan! Etukupongilla saatte 20€ ratsastustunnin (maasto tai normaaliratsastustunti) ja ilmaisen tallin esittelyn sekä hevosista että tallintoiminnasta.

Ylirannan Ratsutila, Ii
http://www.ylirannanratsutila.fi/