SRL

Kerro kaverille:

Vikellysohjaajakurssi

ILMOITTAUTUMINEN VIKELLYSOHJAAJAKURSSILLE 8.-10.4.2016 Equillence Center Tavelassa Kangasalla

Vikellysohjaajakurssilla opetellaan muun muassa vikellystuntien pitoa, vikellysliikkeiden tekniikan opettamista ja hevosten juoksuttamista teoriassa sekä käytännössä. Kurssin ohjaa FEIn vikellystuutori, kokenut vikellysvalmentaja ja vikellyskomitean jäsen Laura Spadinger.

Kurssi soveltuu sekä jo vikellysohjaajana työskenteleville että lajista kiinnostuneille, joilla ei vielä ole kokemusta vikellyksestä. Kurssin käytännön osuuksilla työskennellään Tavelassa harjoittelevien eri tasoisten hevosten ja vikeltäjien kanssa. Jos olet kiinnostunut tuomaan oman hevosesi kurssille, kysy lisää Viiviltä (viivi.koivu@gmail.com).

Vikellysohjaajakurssi järjestetään kahdessa osassa: 8.-10.4. ja 16.-18.9. Kurssitodistuksen saa osallistumalla molempiin viikonloppuihin ja tekemällä niihin liittyvät tehtävät. Kurssin ja ensiapu I -koulutuksen suoritettuaan voi hakea SRL:ltä vikellysohjaajan toimihenkilöoikeutta.

Kurssiviikonloppu 8.-10.4. maksaa 100 euroa. Jos haluat ostaa lisäksi lounaat ja välipalat, se maksaa 20 euroa.

Tämä ilmoittautuminen ja maksu koskee vain ensimmäistä kurssiviikonloppua. Toisen viikonlopun hinta tulee olemaan kutakuinkin saman suuruinen, ja ilmoittautuminen on kesällä.

Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia tulee vähintään 15. Maksimi osallistujamäärälle on 20, jotta käytännön harjoitusaikaa on riittävästi. Kurssin alkamisaika perjantaina on kello 17.

Juoksutusopetus keskittyy kurssin alkupuolelle, eli perjantai-iltaan ja lauantaipäivään. Mikäli kurssilla on tilaa, voidaan osallistujia ottaa pelkkään juoksutusosuuteen, eli juoksuttajalisenssiä suorittamaan. Pelkän juoksuttajakoulutuksen hinta on 60 euroa.

Kurssipaikka on ratsastuskoulu Equillence Center Tavela Kangasalla, osoitteessa Tavelantie 15.

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ kurssille on maanantai 21.3.2016. Ilmoittautumislomake

MAJOITUS
Equillence Center Tavelan lähellä sijaitsevassa kuntoutumiskeskus Apilassa (http://www.kuntoutumiskeskusapila.fi) on mahdollista majoittua esimerkiksi kaksi makuuhuonetta sekä yhteiset peseytymistilat ja minikeittiön käsittävissä ”soluasunnoissa” hintaan 40 €/yö/hlö. Ilmoittautu Viiville, jos haluat varata majoituksen Apilasta – näin saamme meille neuvotellut hinnat. Siellä on myös yhden ja kahden hengen hotellihuoneita (85 ja 57,5 euroa vuorokaudelta/hlö).

RUOKAILU
Jotta kurssipäiviin saadaan mahdutettua kaikki ohjelma, ruokailemme lauantaina ja sunnuntaina lounaat sekä kaikkina kurssipäivinä kahvia ja välipalaa tallilla Viivin valmistamin eväin. Ruokapaketin hinta on 20 €/hlö. Jos sinulla on erityisruokavalio tai allergioita, ilmoitathan niistä.

Vikellysohjaajakurssin järjestää SRL. Kaikkiin kurssia koskeviin tiedusteluihin vastaa Viivi Koivu, 050 4900517, viivi.koivu@gmail.com. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.