SRL

Kerro kaverille:

Ratsastajainliiton yhteisöjäseneksi

Liiton jäsenet ovat varsinaisia jäseniä ja yhteisöjäseniä. Varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kotimaiset rekisteröidyt ratsastusseurat.

Yhteisöjäseniksi voivat liittyä esimerkiksi oikeustoimikelpoiset yhteisöt ja hevosalan oppilaitokset sekä muut SRL:n toimintaperiaatteita tukevat yhteisöt.

Yhteisöjäsenmaksu vuonna 2018 on 520 euroa.

Yhteisöjäsenet ovat oikeutettuja äänestämään liiton vuosikokouksissa (yksi ääni).

Hakulomake liiton yhteisöjäseneksi

Avaa lomake tästä.


Hakemus käsitellään ja vahvistetaan liiton hallituksen kokouksessa.

Yritykset kilpailunjärjestäjinä


Ratsastajainliiton hallitus on päättänyt, että ratsastuskilpailuita voi järjestää jatkossa myös yritykset. SRL:n jäsentallit ja muut yritykset voivat järjestää SRL:n alaista kilpailutoimintaa seuraavin ehdoin:

o kirjallinen hakemus SRL:lle, josta selviää myös yrityksen toimiala, toimipaikka ja yhteyshenkilön tiedot ja alustavasti suunnitellun kilpailutoiminnan taso ja laajuus sekä lyhyt kuvaus kilpailuorganisaation rakentamisesta.
o kirjallinen sopimus SRL:n kanssa, jos SRL myöntää järjestämisoikeuden.
o kirjallisessa sopimuksessa yritys sitoutuu noudattamaan SRL:n sääntöjä ja kurinpitovaltaa sekä sääntöihin liittyviä määräyksiä ja rajoitteita (esim. ADT-säännöt).
o sitoutuu toimimaan SRL:n arvojen mukaan (mm. eläinsuojeluasiat).
o on maksanut liiton jäsentalli- tai yhteisöjäsenmaksun.


Oikeus järjestää kisoja:


o Jäsentalli I ja II -tason kilpailuissa kirjallisella sopimuksella ja maksetulla jäsenyydellä (maksu 2018: 250 euroa).
o Jäsentalli III – V -tason kilpailuissa kirjallisella sopimuksella, maksetulla jäsenyydellä ja kilpailujärjestämismaksulla, joka on suuruudeltaan yhteisöjäsenmaksun ja jäsentallin jäsenmaksun erotus (maksu 2018: 320 euroa + maksettu jäsentallin maksu). Tallilta pyydetään myös vapaamuotoinen kirjallinen hakemus.
o Muu yritys I – V -tason kilpaluissa kirjallisella sopimuksella ja maksetulla yhteisöjäsenyydellä (maksu 2018: 520 euroa).
o Kansainvälisten kilpailuiden järjestämisestä tehdään aina kilpailukohtainen sopimus, jossa määritellään myös mahdollinen lisäkorvaus ylläolevin maksujen lisäksi, jos järjestäjänä on jokin muu kuin SRL:n jäsenseura.

Lisätietoja kilpailujen järjestämisestä: SRL/Tuula Tella, tuula.tella@ratsastus.fi