Trainer4Riding COOP valmennus- ja hyvinvointisovellus

Sopii sekä harrastajalle että ammattilaiselle

Treeni- ja tapahtumapäiväkirja:Suunnittelet ja seuraat päiväkirjan avulla helposti sekä hevosesi että itsesi harjoitusmääriä, harjoittelun sisältöä ja taitojesi kehittymistä. Rokotukset, raspaukset, hieronnat ym. hevosen hyvinvointiin liittyvä aineisto pysyy helposti järjestyksessä, kaikki samassa paikassa. Halutessasi voit tehdä syvällisen valmennussuunnitelman sekä itsellesi että hevosellesi ja hyödyntää viikko-, kuukausi- ja vuosisuunnitelmia sekä harjoitusanalytiikkaa kokonaisvaltaisesti. Voit myös jakaa valmennuspäiväkirjasi ja harjoitteludatan oman opettajasi, valmentajasi tai koko valmennustiimisi käyttöön.

Etävalmennustyökalu: Onko opettajasi tai valmentajasi kaukana, ja saat valmennusta vain harvoin? Pelottaako jokin ratsastustilanne, mutta et ole uskaltanut kysyä asiaan apua? Etävalmennustyökalun avulla voit valmentautua vaikka päivittäin oman valmentajasi tai Top Coach-valmentajiemme avulla. Mukana on laji-, fysiikka- ja psyykkisen valmennuksen ammattilaisia. Enää et ole yksin, apu on aina lähellä!

Sensoriteknologia: Sensoreiden ja mobiiliapin avulla saat kiinnostavaa tietoa vaikkapa hevosen jännitystiloista tai ratsastussuorituksen taloudellisuudesta. Voit mitata matkaa, aikaa, reittiä, nopeuksia, sykettä jne. ja kaikki kerätty tieto tallentuu omaan Trainer4Riding-päiväkirjaasi harrastuksesi tueksi.

Kaikki tämä ja paljon muuta SRL:n jäsenille erikoishintaan vain 8,90 €/kk! 
Sovelluksen voit rekisteröidä käyttöösi täältä.


Lisätietoa sovelluksesta ja sen käytöstä

SRL:n jäsen saa alennuksen verkkokaupassa käyttämällä kohtaan ”Kuponkikoodi” koodia SRL2018.