Vikellys 2020

Valintaperusteet kansainvälisiin kilpailuihin

Maajoukkuejohto: Anni Järvelä, Aime Nederström-Alanko, Emma Pakkanen


MM-kilpailut (avoin + juniorit 28.7.-2.8.2020, Flyinge, Ruotsi) ja EM-kilpailut

Vikeltäjältä vaaditaan FEI:n tulostasovaatimus osallistumiselle. SRL:n Vikellyskomitea esittää vuosittain MM- ja EM-kilpailuihin lähetettävät vikeltäjät SRL:n yleisten valintaperusteiden mukaisesti. Valinnassa huomioidaan muun muassa kilpailuyksikön taso ja arvio menestymismahdollisuuksista. Päätöksen tekee HUJO ja vahvistaa SRL:n hallitus.
 

CVI 1*-kilpailut

Kaikilla vikeltäjillä on ikärajojen puitteissa mahdollisuus osallistua CVI*-kilpailuihin, jos he täyttävät SRL:n asettamat tulosvaatimukset.

CVI 1*- kilpailuihin voivat osallistua vikeltäjät, jotka ovat saaneet kotimaassa yhdellä kierroksella vähintään pisteet 5,0 A-tasolta tai pisteet 5,5 B-tasolta ja pääsevät laukassa itse selkään. FEI ei ole asettanut tulosrajoja CVI*-kilpailuihin


CVI2*- ja CVI3*-kilpailut

Kaikilla vikeltäjillä on ikärajojen puitteissa mahdollisuus osallistua CVI2* ja CVI3*-kilpailuihin, jos he täyttävät FEI:n asettamat tulosvaatimukset.


NBCH-kilpailut

Kaikilla vikeltäjillä on ikärajojen puitteissa mahdollisuus osallistua NBCh-kilpailuihin, jos he täyttävät FEI:n ja SRL:n  asettamat tulosvaatimukset.

SRL:n tulosvaatimukset 2020 ovat seuraavat:

  • Seniorin tulee olla saavuttanut kuluvalla tai edeltävällä kaudella loppupisteissä vähintään 6,0 A-tasolta (sisältäen teknisen ohjelman)
  • Juniorin tulee olla saavuttanut kuluvalla tai edeltävällä kaudella loppupisteissä vähintään 5,8 A-tasolta
  • Lapsen tulee olla saavuttanut kuluvalla tai edeltävällä kaudella loppupisteissä vähintään 5,5 A -tasolta