Swea Paymentsin tiedote


Svea Payments eli entinen Maksuturva päivittää kisajärjestäjien tietoja

 • Kipa-palvelun maksujen välittämisestä vastaa Svea Payments eli entinen Maksuturva. Kaikille maksupalveluja käyttäville kilpailujärjestäjille päivitetään uusi ajan tasalla oleva sopimus Svea Paymentsin kanssa maksuliikenteen turvaamiseksi. Taustalla on tiukentunut lainsäädäntö sekä Svea Paymentsin riskien hallitsemiseksi uudistamat käytännöt.

  Useille Ratsastajainliiton jäsenseuroille on lähtenyt 25.2.2020 Svea Paymentsin turvasähköposti, joka sisältää SVEAn tiedotteen asiasta sekä uusitun sopimuspohjan.

  Toivomme, että seurat voisivat täyttää sopimuspohjan pikaisesti ja pahoittelemme tiukkaa aikataulua.


Swean tiedote 13.3.2020

 • Hei,
  Saat tämän viestin Suomen Ratsastajainliiton jäsenyhteisönä. Svea Payments Oy (entinen Maksuturva Group Oy) tarjoaa maksupalvelun Ratsastajainliiton KIPA-järjestelmään. Olemme lähettäneet jäsenyhteisöille 25.2. tiedotteen koskien tärkeitä muutoksia KIPA:n maksupalvelun toimintamallissa. Voit lukea liitteen alta.

  Tiedotteessa ilmoitettu määräpäivä toimintamallin muutoksen edellyttämien sopimus- ja asiakastietodokumenttien toimittamiselle on umpeutunut, emmekä ole saaneet teiltä vaadittavia dokumentteja tai niissä on ollut puutteita.

  Jotta palvelua voidaan väliaikaisesti jatkaa, otamme tiistaina 17.3. käyttöön toiminnallisuuden, jonka myötä osallistumismaksujen tilityksiä tehdään ainoastaan jäsenyhteisöille, jotka ovat toimittaneet vaaditut sopimus- ja asiakastietodokumentit Svealle hyväksytysti. Osallistumismaksujen tilitykset jäsenyhteisöille aktivoidaan, kun tarvittavat dokumentit on toimitettu.

  Mikäli ette ole saaneet Svea Payments Oy:ltä tiedotetta tai sopimus- ja asiakastietodokumentteja, tai teillä on muuta kysyttävää niin pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme info.payments@svea.fi.