Lakineuvonta SRL:n jäsenille

Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit tarjoavat lakineuvontaa jäsenten hevosjuridiikkaa koskeviin kysymyksiin.

Neuvonnan piiriin kuuluvat mm. seuraavat asiat:

- hevoskauppa
- tallivuokrasopimukset
- ratsastuskoulujen toimintaan liittyvät kysymykset
- yhdistysoikeus
- vahingonkorvausasiat

Asianajotoimisto Fenno Oy on kokenut ja nuorekas, uudelta pohjalta rakennettu yritys, joka tuo jämäkän, modernin ja innovatiivisen otteen lakiasioiden hoitoon. Asianajotoimisto Fenno toimii aina siellä, missä ikinä oletkin. Palvelemme osoitteessa, jonka päätät sinä itse. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä, Järvenpäässä ja Salossa. Tarvittaessa pidämme neuvotteluja myös etänä. Palvelemme sekä yrittäjiä, että yksityisiä - antaen aina kaikkemme turvataksemme sinun oikeuksiasi.Yhtenä toimistomme erityisosaamisalueena on hevosjuridiikka, jossa osakkaamme asianajaja Antti Linna on yksi Suomen johtavista asiantuntijoista.

Yhteystiedot: www.fennolaw.fi

 

Lakiasiaintoimisto Linna on erityisesti oikeudenkäynteihin, riidanratkaisuun sekä kauppa- ja vahingonkorvausoikeuteen erikoistunut lakiasiaintoimisto. Tuotamme korkealaatuisia oikeusturvapalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille, minkä takeena on satojen toimeksiantojen tuoma kokemus ja ammattitaito. Ensimmäinen yhteydenotto ja alkuneuvottelu sekä yleisluontoinen juridinen neuvonta (max. 60 min.) ovat maksuttomia, minkä aikana pyritään kartoittamaan asiakkaan oikeusturvan tarve ja sen edellyttämät toimenpiteet sekä asian ratkaisuvaihtoehdot. Palvelemme maanlaajuisesti.

Yhteydenottoosi vastaa OTM Jaakko Linna,jolla on pitkäaikainen kokemus hevostaloutta ja hevoskauppaa koskevasta juridiikasta. Puhelin 044 302 0085. Sähköposti: jaakko.linna@lakilinna.fi

Linkki kotisivuille: www.lakilinna.fi