Takaisin ratsaille

Nyt noustaan takaisin ratsaille!

Ratsastus on läpi elämän kulkeva harrastus, jonka pariin on mahdollista palata aina uudestaan ja uudestaan, elämä eteen heittävien taukojen jälkeen. Se on monimuotoinen harrastus - haluatko haastaa itseäsi kilpailuissa, nauttia luonnosta hevosen keinahtelevan askelluksen tahtiin tai tutustua uusiin maihin ja ihmisiin satulasta käsin? Jos et halua nousta hevosen selkään, tutustu monipuoliseen valjakkoajoon tai uppoudu hevosten hoitamisen maailmaan vaikka ponien kanssa. Miten vain haluat harrastaa, toivotamme sinut tervetulleeksi takaisin hevosten pariin!


Ratsasta hyvässä seurassa
Seurahakurista löytyvät kaikki SRL:n ratsastusseurat. SRL:n jäsentalleilla ja ratsastuskouluissa ratsastavien tulee olla ratsastusseuran jäseniä. Tallilta kannattaa myös kysyä, toimiiko siellä jokin ratsastusseura aktiivisesti, siihen liittymällä saa hyödyn myös seuran omista jäseneduista. Loppuvuodeen SRL:n osuus seuran jäsenyydestä on puoleen hintaan, kannattaa tarttua tarjoukseen! Jäsenedut täällä.

Ratsastaja! Onko sinullakin sukulainen, ystävä tai tuttava, joka ratsasti nuorempana, mutta muut kiireet ovat painaneet rakkaan harrastuksen unholaan? Ratsastajainliitto haastaa Sinut mukaan nostamaan näitä entisiä ratsastajia takaisin satulaan! Näytä video, pyydä kaveria mukaan tallille kanssasi ja rohkaise kokeilemaan ratsastusta uudelleen näiden vuosien jälkeen. Muistutetaan yhdessä lajimme suurimmasta vetovoimatekijästä: hevosesta!

Takaisin ratsaille -kampanja on Hopotin ja Suomen Ratsastajainliiton yhteistyössä toteuttama.

Takaisin ratsaille! Tämän sivun kuvat SRL / Sonja Holma