Tule mukaan toimintaan!

Ratsastajainliiton toiminnassa olet osa ratsastuksen yhteisöä, mukana toteuttamassa merkittävää suomalaista urheilulajia, jossa on mahdollisuus harrastaa omien tavoitteiden mukaisesti. Sinua tarvitaan jakamaan omia, ainutlaatuisia kokemuksia ja harrastamaan laadukkaasti luontoa ja hevosen hyvinvointia kunnioittaen.

VOIT LIITTYÄ MEIHIN KOLMELLA ERI TAPAA:

1) Liity jäseneksi ratsastusseuraan. Ratsastusseuratoiminta tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja kivan yhteisön johon kuulua. Ratsastusseuran jäsenenä saat tietoa ratsastuksesta ja hevosista. Samalla pääset vaikuttamaan lajin kehitykseen. Ratsastusseuran jäsenenä saat käyttöösi ratsastusseuran ja Ratsastajainliiton edut, kuten ratsastuksen urheiluvakuutuksen (voimassa myös ulkomailla), lajin oman Hippos-lehden sekä lukuisia kaupallisia etuja. Tutustu tarkemmin jäsenetuihin. Ratsastusseuran jäseneksi pääset liittymään helposti lähimmän tai sinua puhuttelevimman seuran kautta, tai suoraan sivujemme liittymislomakkeen kautta täällä (aivan kaikkiin seuroihin ei voi liittyä suoraan lomakkeen kautta). Voit tutustia seuroihin seruahakurissa täällä. Ratsastusseuroja on Suomessa 500 kpl. Ratsastusseurajäsenyyden hinta/vuosi vaihtelee eri seuroissa. Lapsille ja nuorille (alle 18-vuotiaat, juniorijäsenet) on edullisempi hinta kuin aikuisille (yli 19-vuotiaat seniorijäsenet).

2) Tilaa Green Card Plus. Ratsastusharrastuksen alkuvaiheessa on hyvä tutustua lajin perusasioihin. Green Card Plus -vakuutuskortti on siihen oiva vaihtoehto. Green Card Plus soveltuu myös mainiosti sellaiselle, jonka harrastaminen on epäsäännöllistä tai hevosmatkoille osallistuvalle. Green Card Plus -kortin kautta ratsastaja saa seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän Hippos-lehden, joka sisältää mielenkiintoisia artikkeleita hevosista, ratsastuksesta, alan ilmiöistä sekä kilpailu- ja valmennustoiminnasta. Green Card Plus -kortin avulla saa lisäksi ratsastusharrastuksen kattavan vakuutusturvan, joka on voimassa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tilaamalla Green Card Plus -kortin rekisteröityy myös ratsastuksen harrastajaksi ja on mukana vaikuttamassa koko lajin kehitykseen. Green Card Plus -vakuutuskortin voi lunastaa kuka tahansa kiinnostunut, ja sen hinta on 62 euroa/vuosi. Tilaa Green Card Plus -vakuutuskortti tästä linkistä.

3) Hanki jäsentallin kautta Green Card. Suomen Ratsastajainliiton jäsentalleilla vakituisten ratsastajien (vähintään kolme kertaa kuukaudessa ratsastavien) tulee olla joko ratsastusseuran jäseniä tai Green Card Plus/Green Card -vakuutettuja. Green Card on tarkoitettu vain Ratsastajainliiton jäsentallien asiakkaille. Green Card -vakuutuskortti sisältää urheiluvakuutuksen, joka on voimassa ratsastusta harrastaessa ja hevosia hoitaessa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Jokainen uusi Green Card -harrastaja saa lisäksi Nouse Ratsaille -oppaan, joka sisältää perustietoa harrastuksen aloittamisesta. Green Card -harrastajat rekisteröityvät myös ratsastuksen harrastajiksi. Green Card -vakuutuskortin voi lunastaa liiton jäsentalleilla ratsastavat, ja sen hinta on 32 euroa/vuosi. Tilaa Green Card -vakuutuskortti tästä linkistä.

Tervetuloa edistämään lajin kehitystä yhdessä lähes 50 000 rekisteröityneen ratsastuksen harrastajan kanssa!

Lisätietoja: SRL/Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, puh. 09 2294 5249.