SH-Kummajaiset starttaavat Urjalassa 27.-29.6.

1.6.2010

27.-29. heinäkuuta Hessi-tallilla Urjalankylässä jo neljättä kertaa järjestettävät SH-Kummajaiset on värikäs suomenhevostapahtuma, jossa nähdään upeita kotimaisen rodun edustajia melkein joka lähtöön. Tapahtuma on vuosien saatossa kasvanut maan kolmanneksi suurimmaksi suomenhevostapahtumaksi, viime vuonna startteja oli viikonlopun aikana n. 200 - melkoinen voimainponnistus järjestävän seuran eli Urjalan Hevosurheilijat ry:n nuorilta ja vanhoilta vapaaehtoistoimijoilta.

Kummajaisten pääluokkana ratsastetaan suomenpienhevosten 2-osainen estemestaruuskilpailu. Kilpailu ratsastetaan 80-85 cm:n esteillä aluekilpailuna, ja osallistujia on ilmoittautunut mukaan eri puolilta Suomea.

Luvassa on runsaasti suomenhevosten koulu- ja esteratsastuskilpailuluokkia aluetasolla sekä vauhdikas valjakkoajon minimaratonnäytös.

Tapahtuma alkaa perjantaina 27.6. klo 12.00 kouluratsastusluokilla.

Lauantaina 28.6. aloitetaan kouluratsastusluokilla klo 9.00 ja jatketaan esteluokilla klo 15.00. Valjakkoajonäytös on luvassa klo 13.30.

Sunnuntaina ratsastetaan esteluokkia klo 10.00-17.00. Päivän kohokohta on suomenpienhevosten estemestaruuskilpailun finaali.

Yleisöllä on tilaisuuteen vapaa pääsy. Paikalla on monipuolinen buffetti ja hevostarvikemyymälä. Lauantaina paikalla on myös hevostaiteilija Jospe eli Johanna Peltonen-Saukko. Tervetuloa viihtymään!

Lisätietoja: www.hessitalli.fi

Tiedote: Marjo Kylmänen